יום ראשון, 23 ביוני 2013

לזניה בלי פסטה , מדהימה !!

wow wow wow
אין לי מילים !
אמנם יוני חם ולח, זה לא הזמן להתחיל לשחק במטבח
אבל המתכון הזה קרץ לי והייתי חייבת לנסות.

קצת עבודה, אבל לא יותר מדי, והתוצאה פשוט נהדרת.


לזניה בלי פסטה

לחמם תנור ל180

3 קישואים גדולים יחסית, מוצקים, חתוכים לפרוסות דקות לאורך
שתי כוסות רוטב עגבניות ( הום-מייד, או קנוי... אני השתמשתי בקנוי של mutti הפעם )
3 כוסות תרד טרי קצוץ
2 גביעי קוטג' או ריקוטה
2-3 כוסות מוצרלה מגוררת
חצי כוס פרמז'ן מגורר
מלח, פלפל
1-2 שיני שום קצוצות
קצת בזיליקום טרי קצוץ
ביצה
2-3 עגבניות פרוסות דק

לערבב יחד קוטג', ביצה, שום, מלח, פלפל, בזיליקום

בתבנית מרובעת ( 20X20 ) לפזר 4-5 כפות קוטב עגבניות
עליהן לסדר פרוסות קישואים.
מעל לקישואים לפזר קצת מהתרד הקצוץ
מעל התרד, לפזר פה ושם קצת מתערובת הקוטג'
מעל- פרמז'ן ומוצרלה.
מעל לכל לפזר כמה כפות רוטב עגבניות, וחוזר חלילה 2-3 שכבות 
שכבה אחרונה מעל לרוטב עגבניות לסדר את פרוסות העגבניות

לצפות בנייר אלומיניום, לאפות שעה מכוסה, ועוד 15-20 דקות ללא כיסוי.








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה