לא רק נעה משתלטת על המטבח שלי...
איה אירחה את החבר'ה מהקורס שלה בצבא
היא רצתה להכין הכל לבד...
היא הכינה עוגת בננות לפי המתכון הזה ( לא נתנה לי אפילו למעוך את הבננות... לבד !! )
וכמה ימים קודם שפגשה בארון דגני הבוקר קופסא שלא נגעו בה כבר של רייס קריספיס, החליטה שתכין מהם ממתק עם מרשמלו ושוקולד
מתכון של מרתה סטיוארט ( המאד פופולארית כאן בבית...)
ריבוע פיצפוצי אורז עם מרשמלו ושוקולד*
לתבנית מרובעת 22 סמ
85 גר חמאה
300 גר מרשמלו
רבע כוס קקאו
6 כוסות פיצפוצי אורז ( לא ממותקים)
60 גר שוקולד מריר
לשמן תבנית
לרפד עם נייר אפיה כולל דפנות
בסיר גדול להמס יחד חמאה , מרשמלו, וקקאו על אש נמוכה ולערבב מדי פעם. בערך 6 דקות עד שהכל נמס
להוריד מהאש, להוסיף פיצפוצי אורז, לערבב היטב ולשפוך לתבנית. להדק. ( התערובת דביקה ומתקשה מהר, להדק עם כוס עם תחתית שטוחה שמרטיבים מעט את התחתית )
להמס שוקולד ולזרזף מעל
לקרר במקרר לכמה שעות, לחתוך לריבועים.
* יכול להיות נטול גלוטן עם פיצפוצים נטולים
איה אירחה את החבר'ה מהקורס שלה בצבא
היא רצתה להכין הכל לבד...
היא הכינה עוגת בננות לפי המתכון הזה ( לא נתנה לי אפילו למעוך את הבננות... לבד !! )
וכמה ימים קודם שפגשה בארון דגני הבוקר קופסא שלא נגעו בה כבר של רייס קריספיס, החליטה שתכין מהם ממתק עם מרשמלו ושוקולד
מתכון של מרתה סטיוארט ( המאד פופולארית כאן בבית...)
ריבוע פיצפוצי אורז עם מרשמלו ושוקולד*
לתבנית מרובעת 22 סמ
85 גר חמאה
300 גר מרשמלו
רבע כוס קקאו
6 כוסות פיצפוצי אורז ( לא ממותקים)
60 גר שוקולד מריר
לשמן תבנית
לרפד עם נייר אפיה כולל דפנות
בסיר גדול להמס יחד חמאה , מרשמלו, וקקאו על אש נמוכה ולערבב מדי פעם. בערך 6 דקות עד שהכל נמס
להוריד מהאש, להוסיף פיצפוצי אורז, לערבב היטב ולשפוך לתבנית. להדק. ( התערובת דביקה ומתקשה מהר, להדק עם כוס עם תחתית שטוחה שמרטיבים מעט את התחתית )
להמס שוקולד ולזרזף מעל
לקרר במקרר לכמה שעות, לחתוך לריבועים.
* יכול להיות נטול גלוטן עם פיצפוצים נטולים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה