כן... עונת הפנקייקס בשיאה אצלינו.
האמת, קל להכין אותם...
הם נשמרים טוב כמה ימים במקרר,
יש פה אחד שאוכל אותם בטמפרטורת החדר במקום עוגה עם הקפה של 4...
אחרים מחממים בערב עם קצת שוקולד או מייפל..
בקיצור, שווה!
אני כל פעם מנסה מתכון אחר. אין כזה הבדל גדול, חלק יותר שמנמנים, חלק יותר אווריריים, אבל די דומים בסופו של דבר בטעם.
פנקייק עם רוויון של מרתה סטיוארט
בערך 30 בקוטר 4-5 ס"מ
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
חצי כפית מלח
3 כפות סוכר
2 ביצים טרופות
3 כוסות רוויון
4 כפות חמאה מומסת
טיפת חמאה לשימון מחבת ( ממש מעט, ולא כל פעם. הכי טוב זה כמעט בלי )
לערבב הכל יחד רק עד שהכל אחיד.
בעזרת מצקת קטנה או כלי מדידה של רבע כוס, להניח בלילה על מחבת חמה.
להפוך אחרי 2 דקות בערך
האמת, קל להכין אותם...
הם נשמרים טוב כמה ימים במקרר,
יש פה אחד שאוכל אותם בטמפרטורת החדר במקום עוגה עם הקפה של 4...
אחרים מחממים בערב עם קצת שוקולד או מייפל..
בקיצור, שווה!
אני כל פעם מנסה מתכון אחר. אין כזה הבדל גדול, חלק יותר שמנמנים, חלק יותר אווריריים, אבל די דומים בסופו של דבר בטעם.
פנקייק עם רוויון של מרתה סטיוארט
בערך 30 בקוטר 4-5 ס"מ
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
חצי כפית מלח
3 כפות סוכר
2 ביצים טרופות
3 כוסות רוויון
4 כפות חמאה מומסת
טיפת חמאה לשימון מחבת ( ממש מעט, ולא כל פעם. הכי טוב זה כמעט בלי )
לערבב הכל יחד רק עד שהכל אחיד.
בעזרת מצקת קטנה או כלי מדידה של רבע כוס, להניח בלילה על מחבת חמה.
להפוך אחרי 2 דקות בערך
תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.
השבמחקיצא טעים מאוד!!!
השבמחקתודה רבה!
שמחה לשמוע :)
השבמחקלצערי לא יצא כל כך מוצלח... נתקלתי במתכונים מוצלחים יותר..
השבמחקתבורכי מתכון מנצח
השבמחקמתכון מעולה!
השבמחקהכנתי כבר כמה פעמים ותמיד מצליח.
איזה יופי!
מחק