ימים בלי מצברוח...
אתמול נפרדתי מחברה קרובה, חברת ילדות, שמגיל שנתיים בערך אנחנו ביחד
יש בבלוג כמה מתכונים של אמא שלה.
גדלנו אחת אצל השניה, אכלנו אצל אחת השניה
המון זכרונות....
אני עצובה, כועסת על המחלה הארורה, מתוסכלת...וכבר ברור לי שאני אתגעגע
במעבר חד- מתכון....
עוד נסיון מוצלח בהסבת מתכון אהוב לנטול גלוטן
עוגיות לימון פרג ללא גלוטן
כ30 עוגיות
75 גר חמאה רכה
רבע כוס סוכר לבן
3 כפות שטוחות סוכר חום בהיר
קורט מלח
קליפת לימון מגוררת+ קצת מיץ ( כף או 2 )
כף וחצי פרג טחון טרי
ביצה
רבע כוס + 2 כפות גדושות קמח סורגום
רבע כוס + 2 כפות גדושות קמח אורז מלא
רבע כוס + 2 כפות גדושות קמח שקדים
רבע כוס + 2 כפות גדושות קמח תפ"א
להקציף חמאה עם סוכר
להוסיף לימון, גרד+ מיץ, ומלח
להוסיף ביצה ופרג
להוסיף קמחים
ליצור גליל , לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא ( משעה עד לחודש+ )
להוציא לכמה דקות מהמקפיא,לחמם תנור ל 170,
לפרוס פורוסת דקות של חצי ס"מ, להניח על תבנית עם נייר אפיה
לאפות עד שמתחילות להזהיב ( 1-12 דקות )
לקרר
יצאו בצורה קצת מצחיקה, כי הגליל היה מונח במקפיא על משהו ששיבש את הצורה העגולה :)
אתמול נפרדתי מחברה קרובה, חברת ילדות, שמגיל שנתיים בערך אנחנו ביחד
יש בבלוג כמה מתכונים של אמא שלה.
גדלנו אחת אצל השניה, אכלנו אצל אחת השניה
המון זכרונות....
אני עצובה, כועסת על המחלה הארורה, מתוסכלת...וכבר ברור לי שאני אתגעגע
במעבר חד- מתכון....
עוד נסיון מוצלח בהסבת מתכון אהוב לנטול גלוטן
עוגיות לימון פרג ללא גלוטן
כ30 עוגיות
75 גר חמאה רכה
רבע כוס סוכר לבן
3 כפות שטוחות סוכר חום בהיר
קורט מלח
קליפת לימון מגוררת+ קצת מיץ ( כף או 2 )
כף וחצי פרג טחון טרי
ביצה
רבע כוס + 2 כפות גדושות קמח סורגום
רבע כוס + 2 כפות גדושות קמח אורז מלא
רבע כוס + 2 כפות גדושות קמח שקדים
רבע כוס + 2 כפות גדושות קמח תפ"א
להקציף חמאה עם סוכר
להוסיף לימון, גרד+ מיץ, ומלח
להוסיף ביצה ופרג
להוסיף קמחים
ליצור גליל , לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא ( משעה עד לחודש+ )
להוציא לכמה דקות מהמקפיא,לחמם תנור ל 170,
לפרוס פורוסת דקות של חצי ס"מ, להניח על תבנית עם נייר אפיה
לאפות עד שמתחילות להזהיב ( 1-12 דקות )
לקרר
יצאו בצורה קצת מצחיקה, כי הגליל היה מונח במקפיא על משהו ששיבש את הצורה העגולה :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה