פסטו לא חייב להיות דוקא מבזיליקום, או צנוברים.
אפשר לגוון עם הירוק, ועם האגוזים.
בחורף די קשה למצוא בזיליקום יפה, אז להיות יצרתיים: פטרוזיליה, תרד, קייל למי שמוצא.
כמובן שאפשר ורצוי למרוח על לחם
לאכול עם פסטה
עם ירקות קלויים
עם חזה עוף על הגריל או סטייק
בקיצור- שווה שיהיה במקרר ( ו/או במקפיא )!
פסטו קצת אחר
צרור פטרוזיליה
שן או 2 שום ( תלוי בגודל )
שמן זית ( רבע-שליש כוס )
מלח, פלפל
40-60 גר שקדים ( קלופים או לא ) קלויים
קצת פרמז'ן ( לא חובה )
לטחון הכל יחד.
לחלוט שעועית במים רותחים ( 7-8 דקות )
להגיש עם רוטב פסטו
ירוק זה יפה :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה