יום ראשון, 26 בינואר 2014

שעועית ירוקה עם פסטו קצת אחר


פסטו לא חייב להיות דוקא מבזיליקום, או צנוברים.
אפשר לגוון עם הירוק, ועם האגוזים.
בחורף די קשה למצוא בזיליקום יפה, אז להיות יצרתיים: פטרוזיליה, תרד, קייל למי שמוצא.

כמובן שאפשר ורצוי למרוח על לחם
לאכול עם פסטה
עם ירקות קלויים
עם חזה עוף על הגריל או סטייק

בקיצור- שווה שיהיה במקרר ( ו/או במקפיא )!

פסטו קצת אחר

צרור פטרוזיליה
שן או 2 שום ( תלוי בגודל )
שמן זית ( רבע-שליש כוס )
מלח, פלפל
40-60 גר שקדים ( קלופים או לא ) קלויים
קצת פרמז'ן ( לא חובה )

לטחון הכל יחד. 


לחלוט שעועית במים רותחים ( 7-8 דקות ) 
להגיש עם רוטב פסטו



   ירוק זה יפה :)












אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה