לא מתה על קינואה, אבל זה בריא, אז פעם במאה שנה צריך לשלב :)
יחד עם דברים טובים היא בהחלט משתדרגת וטעימה.
קינואה עם תוספות
כוס קינואה
כוס וחצי מים
שמן זית
בצל ירוק קצוץ
אגוזי לוז קצוצים
חמוציות
פטרוזיליה
תפוח מגורר
מיץ לימון
מלח פלפל
לבשל קינואה עם מים בסיר מכוסה 12-15 דקות עד שהקינואה תפוחה וכל המים נספגו.
במחבת קטנה לטגן בשמן ( 2 כפות ) בצל ירוק קצוץ, אגוזי לוז קצוצים.
אחרי 2-3 דקות, להוסיף חמוציות, תפוח מגורר, פטרוזיליה, מלח פלפל.
לערבב עוד 2-3 דקות, להוסיף כף או 2 מיץ לימון טרי
לערבב עם הקינואה.
להגיש פושר
יחד עם דברים טובים היא בהחלט משתדרגת וטעימה.
קינואה עם תוספות
כוס קינואה
כוס וחצי מים
שמן זית
בצל ירוק קצוץ
אגוזי לוז קצוצים
חמוציות
פטרוזיליה
תפוח מגורר
מיץ לימון
מלח פלפל
לבשל קינואה עם מים בסיר מכוסה 12-15 דקות עד שהקינואה תפוחה וכל המים נספגו.
במחבת קטנה לטגן בשמן ( 2 כפות ) בצל ירוק קצוץ, אגוזי לוז קצוצים.
אחרי 2-3 דקות, להוסיף חמוציות, תפוח מגורר, פטרוזיליה, מלח פלפל.
לערבב עוד 2-3 דקות, להוסיף כף או 2 מיץ לימון טרי
לערבב עם הקינואה.
להגיש פושר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה