יום שלישי, 29 ביולי 2014

ארטיק שוקולד לבן

הארטיקים זה יופי של קינוח לארוחות ערב בימי שישי בקיץ.
הקהל כאן זורק בקשות לסוגי הארטיקים שהם רוצים שאכין
אחת הבקשות היתה לארטיק שוקולד לבן
לא מצאתי שום מתכון למשהו שהוא לא בעצם גנאש קפוא על מקל..
אז אלתרתי משהו 
ויצא נפלא

ארטיק שוקולד לבן

4-5 ארטיקים

60 גר שוקולד לבן
4\3 כוס חלב ( הכנתי עם 1%, אפשר כמובן עם יותר )
רבע כוס שמנת מתוקה
כף חמאה 
כפית וניל

תוספת לא חובה- שברי נשיקות מרנג


להמס יחד בסיר שוקולד לבן, חלב, שמנת וחמאה.
להוסיף וניל.
לערבב עד שהשוקולד לבן נמס ( לוקח לא מעט זמן, אז סבלנות.. אם נשארים גושים, אפשר או לסנן, או להשאיר בידיעה שיתקלו בגושים קטנים של שוקולד לבן לפעמים, שבעיני זה לא רע בכלל..)

למזוג לגביעי הקפאה. להקפיא לפחות 12 שעות
אם מוסיפים שברי נשיקות, להוסיף למיכל הקפאה אחרי  המזיגה, הן צפות למעלה ואח"כ יהיו בתחתית של הארטיק.
 לא לשכוח לתקוע מקל כשעה שעתיים אחרי שנמצא במקפיא.











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה