בתור צמחונית, כשזה נוגע בבשר או עוף- אני מעדיפה בלי לגעת.....כמה שפחות לטפל בבשר-עדיף!
לצערי, לא הצלחתי לגרור אף אחד מבני הבית למחנה הצמחוני, אני במיעוט, והקהל דורש בשר.
לפני כמה שבועות בחיפושים אחרי משהו מענין חדש לשים על האש, עליתי על המתכון המצורף- באתר של מרתה סטיוארט. החבר'ה אהבו ואני צרפתי בשמחה למחברת המתכונים שלי.
חזה עוף על האש במשרה של רוויון עם גיוונים
לקילו של חזה עוף:
חצי כוס רוויון
2 כפות בצל ירוק קצוץ ( או שמיר )
2 כפות מיץ לימון
כף גרד לימון
3 שיני שום קצוצות
לערבב, לשפוך על העוף, להשרות למספר שעות
לצלות על האש ( אני מתארת לעצמי שילך גם על מחבת פסים וכ"ו )
הורסיה עם הבצק ירוק התקבלה יפה פה אחד. זו עם שמיר במקום פחות...( מסתבר שיש פה חבר'ה שלא אוהבים שמיר )
אפשר להוסיף פלפל צ'ילי קצוץ דק, או רק אותו במקום בצל או שמיר...
לצערי, לא הצלחתי לגרור אף אחד מבני הבית למחנה הצמחוני, אני במיעוט, והקהל דורש בשר.
לפני כמה שבועות בחיפושים אחרי משהו מענין חדש לשים על האש, עליתי על המתכון המצורף- באתר של מרתה סטיוארט. החבר'ה אהבו ואני צרפתי בשמחה למחברת המתכונים שלי.
חזה עוף על האש במשרה של רוויון עם גיוונים
לקילו של חזה עוף:
חצי כוס רוויון
2 כפות בצל ירוק קצוץ ( או שמיר )
2 כפות מיץ לימון
כף גרד לימון
3 שיני שום קצוצות
לערבב, לשפוך על העוף, להשרות למספר שעות
לצלות על האש ( אני מתארת לעצמי שילך גם על מחבת פסים וכ"ו )
הורסיה עם הבצק ירוק התקבלה יפה פה אחד. זו עם שמיר במקום פחות...( מסתבר שיש פה חבר'ה שלא אוהבים שמיר )
אפשר להוסיף פלפל צ'ילי קצוץ דק, או רק אותו במקום בצל או שמיר...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה