כשאיה התגייסה לפני קצת יותר משנה, בדיוק קניתי את הספר cookies של מרתה סטיוארט.
תכננתי לעבור עוגיה עוגיה ע"פ הסדר בספר . איכשהוא זה לא יצא ואנחנו חוזרים על אותם 7-10 מתכונים מוצלחים.
היום ניסיתי אחד שלא הגעתי אליו עוד, וע"פ הדיווחים מהטועמים- שווה!
עוגיות שוקולד חלב
לחמם תנור ל 180
כוס קמח
חצי כוס קקאו
חצי כפית סודה לשתיה
חצי כפית מלח
220 גר שוקולד חלב
114 גר חמאה
כוס וחצי סוכר
2 ביצים
כפית וניל
להמס חמאה ומחצית מהשוקולד החלב יחד במיקרו ( זהירות שלא ישרף )
לערבב במיקסר יחד עם הביצים והסוכר והוניל
להוסיף את היבשים, לערבב דקה
להוסיף את שאר השוקולד- קצוץ ( לא דק מדי )
להניח עם כף ( אני משתמשת בכף גלדיה קפיצית ) על גבי נייר אפיה או סילפאט. לשמור על רווח בין אחת לשניה כי הן משטתחות
לאפות 10-15 דקות, לקרר לפני שמרימים.
דרך אגב, אני מקפיאה את כל העוגיות שאני מכינה ( ולפעמים יש על כך טענות רבות )
היום למשל , לא מקפיאה, נראה אותם משתלטים !
תכננתי לעבור עוגיה עוגיה ע"פ הסדר בספר . איכשהוא זה לא יצא ואנחנו חוזרים על אותם 7-10 מתכונים מוצלחים.
היום ניסיתי אחד שלא הגעתי אליו עוד, וע"פ הדיווחים מהטועמים- שווה!
עוגיות שוקולד חלב
לחמם תנור ל 180
כוס קמח
חצי כוס קקאו
חצי כפית סודה לשתיה
חצי כפית מלח
220 גר שוקולד חלב
114 גר חמאה
כוס וחצי סוכר
2 ביצים
כפית וניל
להמס חמאה ומחצית מהשוקולד החלב יחד במיקרו ( זהירות שלא ישרף )
לערבב במיקסר יחד עם הביצים והסוכר והוניל
להוסיף את היבשים, לערבב דקה
להוסיף את שאר השוקולד- קצוץ ( לא דק מדי )
להניח עם כף ( אני משתמשת בכף גלדיה קפיצית ) על גבי נייר אפיה או סילפאט. לשמור על רווח בין אחת לשניה כי הן משטתחות
לאפות 10-15 דקות, לקרר לפני שמרימים.
דרך אגב, אני מקפיאה את כל העוגיות שאני מכינה ( ולפעמים יש על כך טענות רבות )
היום למשל , לא מקפיאה, נראה אותם משתלטים !
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה