הבנות במשפחה הזו אוהבות את השילוב של שוקולד וחמאת בוטנים
אחד מהממתקים האהובים והנחשקים כאן הם הreese's peanut butter cups למינהם
אני גם אוהבת כריך עם חמאת בוטנים וריבה ! אבל את הסטיה הזו לא הצלחתי להעביר הלאה :)
לקראת ביקור שבת בצבא, הכנתי את הקאפקייקס האילו.
קאפקייקס שוקולד עם הפתעה במרכז- חמאת בוטנים.
המתכון מבלוג בשם annies eats
קאפקייקס שוקולד עם חמאת בוטנים
לחמם תנור ל 180
להכין תבנית שקעים עם עטרות נייר ( הכנתי חצי כמות- 12 . המתכון ל 24 )
להפתעת חמאת הבוטנים:
כוס סוכר
שלושת רבעי כוס חמאת בוטנים חלקה ( הכוונה בלי חתיכות )
50 גר חמאה רכה
חצי כפית וניל
לתערובת השוקולד:
כוס ושליש קמח
שלושת רבעי כוס קקאו
כפית סודה לשתיה
חצי כפית מלח
כוס שמנת חמוצה ( גביע )
2 כפות חלב
כפית וניל
100 גר חמאה רכה
כוס וחצי סוכר
2 ביצים
להכנת המלית-
לערבב הכל יחד במיקסר. לקרר
להכנת הקאפקייקס-
להקציף חמאה וסוכר, להוסיף ביצים ווניל
להוסיף את כל היבשים, שמנת וחלב.
לשים 2 כפות תערובת בשקע של התבנית, לשים כפית גדושה של המלית חמאת בוטנים מעל, ולשים עוד 2 כפות תערובת שוקולד מעל.
לאפות באזור +20 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
אחד מהממתקים האהובים והנחשקים כאן הם הreese's peanut butter cups למינהם
אני גם אוהבת כריך עם חמאת בוטנים וריבה ! אבל את הסטיה הזו לא הצלחתי להעביר הלאה :)
לקראת ביקור שבת בצבא, הכנתי את הקאפקייקס האילו.
קאפקייקס שוקולד עם הפתעה במרכז- חמאת בוטנים.
המתכון מבלוג בשם annies eats
קאפקייקס שוקולד עם חמאת בוטנים
לחמם תנור ל 180
להכין תבנית שקעים עם עטרות נייר ( הכנתי חצי כמות- 12 . המתכון ל 24 )
להפתעת חמאת הבוטנים:
כוס סוכר
שלושת רבעי כוס חמאת בוטנים חלקה ( הכוונה בלי חתיכות )
50 גר חמאה רכה
חצי כפית וניל
לתערובת השוקולד:
כוס ושליש קמח
שלושת רבעי כוס קקאו
כפית סודה לשתיה
חצי כפית מלח
כוס שמנת חמוצה ( גביע )
2 כפות חלב
כפית וניל
100 גר חמאה רכה
כוס וחצי סוכר
2 ביצים
להכנת המלית-
לערבב הכל יחד במיקסר. לקרר
להכנת הקאפקייקס-
להקציף חמאה וסוכר, להוסיף ביצים ווניל
להוסיף את כל היבשים, שמנת וחלב.
לשים 2 כפות תערובת בשקע של התבנית, לשים כפית גדושה של המלית חמאת בוטנים מעל, ולשים עוד 2 כפות תערובת שוקולד מעל.
לאפות באזור +20 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
מתוך סמס ששלחה לי נעה אחרי שנפרדתי ממנה בביקור : "השמועה על המאפינס מכה פה גלים, וכולם מחכים לטעום :)"
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה