הזכרון כבר לא מה שהיה פעם.
המתכון המדובר מאחת החוברות של 'על השולחן'
פעם הייתי מכינה אותו די הרבה, ידעתי בדיוק איזה חוברת לשלוף מהמדף
אח"כ כבר לא הכנתי לעיתים קרובות, והייתי מחפשת באינדקס שלהם באינטרנט, ומיד מוצאת
הפעם נזכרתי במתכון ( טוב בכלל שנזכרתי ) ולקח לי לא מעט זמן למצוא אותו.
אוף !
לפחות עכשיו יהיה לי כאן :)
עוגיות פריכות ונפלאות. ( לאוהבי עוגיות הג'ינג'ר, עוגות דבש וכ"ו )
עוגיות דבש ותבלינים
*מחצי כמות יצאו כ 25 עוגיות
240 גר חמאה
כוס סוכר חום דחוסה
2 כפות דבש
3 חלמונים
3 כוסות קמח
2 כפיות קינמון
קצת ציפורן טחונה ( במתכון המקורי כפית הל או ג'ינג'ר )
כפית סודה לשתיה
רבע כפית מלח
כוס פיסטוקים קלופים
להקציף יחד חמאה וסוכר, להוסיף חלמונים
להוסיף את כל השאר, מלבד הפיסטוקים.
להוסיף פיסטוקים בסוף.
ליצור מלבן ארוך או גליל על ניילון נצמד, להקפיא לחצי שעה לפחות
לחמם תנור ל 180
לפרוס פרוסות של חצי ס"מ, לסדר על תבנית עם נייר אפיה
לאפות 12-15 דקות
לקרר
המתכון המדובר מאחת החוברות של 'על השולחן'
פעם הייתי מכינה אותו די הרבה, ידעתי בדיוק איזה חוברת לשלוף מהמדף
אח"כ כבר לא הכנתי לעיתים קרובות, והייתי מחפשת באינדקס שלהם באינטרנט, ומיד מוצאת
הפעם נזכרתי במתכון ( טוב בכלל שנזכרתי ) ולקח לי לא מעט זמן למצוא אותו.
אוף !
לפחות עכשיו יהיה לי כאן :)
עוגיות פריכות ונפלאות. ( לאוהבי עוגיות הג'ינג'ר, עוגות דבש וכ"ו )
עוגיות דבש ותבלינים
*מחצי כמות יצאו כ 25 עוגיות
240 גר חמאה
כוס סוכר חום דחוסה
2 כפות דבש
3 חלמונים
3 כוסות קמח
2 כפיות קינמון
קצת ציפורן טחונה ( במתכון המקורי כפית הל או ג'ינג'ר )
כפית סודה לשתיה
רבע כפית מלח
כוס פיסטוקים קלופים
להקציף יחד חמאה וסוכר, להוסיף חלמונים
להוסיף את כל השאר, מלבד הפיסטוקים.
להוסיף פיסטוקים בסוף.
ליצור מלבן ארוך או גליל על ניילון נצמד, להקפיא לחצי שעה לפחות
לחמם תנור ל 180
לפרוס פרוסות של חצי ס"מ, לסדר על תבנית עם נייר אפיה
לאפות 12-15 דקות
לקרר
העוגיות הכי טעימות שאכלתי!
השבמחקתודה, שמחה לשמוע.
השבמחק