עוד נסיון עם הקמח של cup4cup
הרבה שנים כבר לא אכלתי עוגות שמרים, ולמרות שאני מכינה לכולם לעיתים קרובות, לא הרגשתי צורך לנסות להכין לעצמי, כי לא חשבתי שיצליח עם התערובת קמח נטול גלוטן שאני מכינה לבד.
כשעברתי באינטרנט על מה אנשים מכינים עם ה קמח של cup4cup ראיתי שיש סיכוי טוב להכין שמרים,
כמובן כמות קטנה ( ההתקמצנות על הקמח ... )
יצא נהדר.
בטעם- בדיוק !!
במרקם יותר כמו שמרים של משהו חסר נסיון שמוסיף הרבה קמח, אז הן פחות גמישות ורכות, אבל עדין שמרים!!
בחימום של כמה שניות במיקרו ( כי הן מיד עם הקירור עברו להקפאה ) יוצא כמו טרי.
בארץ יש את "קמח תמי" יכול להיות שהוא מתאים לך לשימוש כמו הקמח הזה מארה"ב?
השבמחקאני מציציה מדי פעם בבלוג שלך ונהנית מהמתכונים ומהתמונות
תודה ובהצלחה
תודה אפרת
השבמחקלא יכולה להשתמש בקמח תמי כי יש בו קמח סויה, ובין השאר, אני רגישה גם לסויה. הוא גם קמח עם קמחים "סיביים" מה שקצת פחות מתאים לי אישית בשלב זה ( בגלל הקוליטיס )
אבל אני מניחה שבעקרון השימוש בו כמו בקמח מארה"ב, אחד לאחד, ואנשים מרוצים ממנו כאן.