נדמה לי שכבר כתבתי על חשיבות תפוחי האדמה האורגניים ( לעומת אילו הרגילים מהסופר )
גם בבית זה היו סקפטיים.. אבל הסכימו איתי שבהחלט יש הבדל!
אז להצלחה מיירבית של המתכון, ובכלל, אני מאד ממליצה על תפ"א אורגניים. ( למה הם מגיעים עם חצי שדה איתם... אין לי מושג, אבל אני מוכנה לעבוד בניקוי וקרצוף של הקליפה, בשביל הטעם. )
תפ"א קריספיים
כל כמות שהיא....
לקלוף תפ"א, לחתוך לחצאים
לבשל בסיר עם מים וקצת מלח עד שסכין נכנס בקלות , אבל עדיין יציבים ולא מתפוררים
לסנן מהמים, לחתוך כל חצי לשניים.
לחמם תנור ל 180
להעביר לתבנית, להוסיף קצת ( ממש קצת, רק לציפוי דק ) שמן זית, וקצת מלח
לאפות בתנור , לא מכוסה, כשעה, עד שמשחימים
החלק החיצוני קריספי, בפנים הם רכים ונימוחים.
לפעמים לבני הבית יש טענות....
הטענה הפעם היתה-למה את עושה כ"כ מעט .. ( מעט הפעם היו כ 15 תפ"א בגודל בינוני.... )
והאמת, לא משנה כמה אני אכין מהם- תמיד זה יהיה מעט מדי...
גם בבית זה היו סקפטיים.. אבל הסכימו איתי שבהחלט יש הבדל!
אז להצלחה מיירבית של המתכון, ובכלל, אני מאד ממליצה על תפ"א אורגניים. ( למה הם מגיעים עם חצי שדה איתם... אין לי מושג, אבל אני מוכנה לעבוד בניקוי וקרצוף של הקליפה, בשביל הטעם. )
תפ"א קריספיים
כל כמות שהיא....
לקלוף תפ"א, לחתוך לחצאים
לבשל בסיר עם מים וקצת מלח עד שסכין נכנס בקלות , אבל עדיין יציבים ולא מתפוררים
לסנן מהמים, לחתוך כל חצי לשניים.
לחמם תנור ל 180
להעביר לתבנית, להוסיף קצת ( ממש קצת, רק לציפוי דק ) שמן זית, וקצת מלח
לאפות בתנור , לא מכוסה, כשעה, עד שמשחימים
החלק החיצוני קריספי, בפנים הם רכים ונימוחים.
לפעמים לבני הבית יש טענות....
הטענה הפעם היתה-למה את עושה כ"כ מעט .. ( מעט הפעם היו כ 15 תפ"א בגודל בינוני.... )
והאמת, לא משנה כמה אני אכין מהם- תמיד זה יהיה מעט מדי...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה