הלהיט התורן בבלוגים מחו"ל- פסטה שמתבשלת יחד עם הרוטב שלה...
קלי קלות, וטעים.
סוג של פלא :)
שמים הכל יחד בסיר או מחבת גדולה, מדליקים את האש, מערבבים מדי פעם, ואחרי 10 דקות בערך יש מנה נהדרת.
נראה לי שהמתכון המקורי של מרתה סטיוראט
פסטה בכלי אחד
340 גר פסטה יבשה
340 גר עגבניות שרי חצויות או חתוכות ל 4 אם הן גדולות
בצל קטן קצוץ
חצי כפית שבבי פלפל אדום ( לא חובה- זה חריף!)
2 ענפים של בזיליקום
2-3 כפות שמן זית
מלח, פלפל
שום קצוץ
4 וחצי כוסות מים
פרמז'ן להגשה
לשים הכל יחד בסיר או מחבת
להדליק אש, לערבב מדי פעם 8-10 דקות עד שהכל נהיה סמיך ומתקבל רוטב קצת סמיך.
להעביר לכלי הגשה, לפזר מעל פרמז'ן
2 הערות: אני הכנתי עם פסטה ללא גלוטן, לקח קצת יותר זמן, והייתי צריכה להוסיף טיפה מים תוך כדי.
יצא קצת " קווצ'י", כי זו הפסטה ללא גלוטן...אבל בהחלט טעים.
הכנתי כמות יותר קטנה.. ( שמרתי על יחסים נכונים )
קלי קלות, וטעים.
סוג של פלא :)
שמים הכל יחד בסיר או מחבת גדולה, מדליקים את האש, מערבבים מדי פעם, ואחרי 10 דקות בערך יש מנה נהדרת.
נראה לי שהמתכון המקורי של מרתה סטיוראט
פסטה בכלי אחד
340 גר פסטה יבשה
340 גר עגבניות שרי חצויות או חתוכות ל 4 אם הן גדולות
בצל קטן קצוץ
חצי כפית שבבי פלפל אדום ( לא חובה- זה חריף!)
2 ענפים של בזיליקום
2-3 כפות שמן זית
מלח, פלפל
שום קצוץ
4 וחצי כוסות מים
פרמז'ן להגשה
לשים הכל יחד בסיר או מחבת
להדליק אש, לערבב מדי פעם 8-10 דקות עד שהכל נהיה סמיך ומתקבל רוטב קצת סמיך.
להעביר לכלי הגשה, לפזר מעל פרמז'ן
2 הערות: אני הכנתי עם פסטה ללא גלוטן, לקח קצת יותר זמן, והייתי צריכה להוסיף טיפה מים תוך כדי.
יצא קצת " קווצ'י", כי זו הפסטה ללא גלוטן...אבל בהחלט טעים.
הכנתי כמות יותר קטנה.. ( שמרתי על יחסים נכונים )
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה