יום רביעי, 16 באפריל 2014

קינוח מרנג-תות


גם זה כיכב על שולחן הסדר יחד עם המתכון הזה ( ועוד אחד שאעלה בקרוב )
אפשר לגוון בעוד המון דרכים: עם פסיפלורה, תפוזים ועוד...
התותים עוד רגע נעלמים, אז שווה לנצל את האחרונים 



קינוח מרנג-תות

4 נשיקות מרנג 
1 שמנת מתוקה
2 כוסות תותים חתוכים לחתיכות קטנות
2 כפות סוכר
2 כפות מיץ לימון

לרסק את נשיקות המרנג ( בשקית סגורה, למעוך אותם במכות קלות עם מערוך עץ\כף עץ גדולה או פטיש שניצלים )
לשים כוס וחצי תותים בסיר קטן או מחבת, יחד עם הסוכר והמיץ לימון
לבשל 7-10 דקות עד שהם מתרככים קצת
להעביר למעבד מזון\בלנדר או בכלי אחר עם בלנדר מוט- לרסק.
לקרר.
להקציף שמנת מתוקה שתהיה יציבה.
להוסיף מרנג מרוסק, תותים חתוכים ואת הרסק תותים
לערבב בעדינות
להעביר לתבנית אינגליש מצופה בניילון. לעטוף טוב ולהקפיא כמה שעות.










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה