כבר לא מעט זמן שאני נתקלת במתכונים של קייל
( בשלב זה הוא כבר מתחיל לרדת ממיקומו בצמרת הלהיטים האפנתיים...)
ככה זה כאן.. חלק מהלהיטים מגיעים באיחור.
לא משנה..
מצאתי קייל
ואז התחיל החיפוש- מה להכין ממנו ?
הכי פופולריים היו המתכונים להכנת צ'יפסים מקייל.
רציתי משהו שהוא יותר " אוכל"
אחרי חיפושים ארוכים, החלטתי פשוט לאלתר וזהו.
הכנתי לביבות.
הכמות שיצאה מהקופסה הדחוסה היתה די גדולה, ונאלצתי להשתמש בקערה הכי גדולה שיש לי בבית,ששוכנת דרך קבע על השולחן בסלון, כי א- היא יפהפיה, וב- אין לה מקום בארון :)
לביבות קייל
צרור קייל, לנקות עלים ולסיר את הגבעול המרכזי הקשה.
2 גזרים
2 תפ"א
5 ביצים
מלח, פלפל
לקצוץ קייל
לגרד גזר ותפ"א
לשים בקערה ( גדולה )
להוסיף ביצים, מלח, פלפל
לערבב
לטגן בכמה שפחות שמן
אז כן.. זה מטוגן, אבל זה קייל ! כרוב "על" בריא במיוחד :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה