יום שישי, 25 באפריל 2014

לביבות קייל


כבר לא מעט זמן שאני נתקלת במתכונים של קייל 
( בשלב זה הוא כבר מתחיל לרדת ממיקומו בצמרת הלהיטים האפנתיים...)
ככה זה כאן.. חלק מהלהיטים מגיעים באיחור.
לא משנה.. 
מצאתי קייל
ואז התחיל החיפוש- מה להכין ממנו ?
הכי פופולריים היו המתכונים להכנת צ'יפסים מקייל.
רציתי משהו שהוא יותר " אוכל"
אחרי חיפושים ארוכים, החלטתי פשוט לאלתר וזהו. 
הכנתי לביבות.

הכמות שיצאה מהקופסה הדחוסה היתה די גדולה, ונאלצתי להשתמש בקערה הכי גדולה שיש לי בבית,ששוכנת דרך קבע על השולחן בסלון, כי א- היא יפהפיה, וב- אין לה מקום בארון :)


לביבות קייל


צרור קייל, לנקות עלים ולסיר את הגבעול המרכזי הקשה. 
2 גזרים
2 תפ"א
5 ביצים
מלח, פלפל

לקצוץ קייל
לגרד גזר ותפ"א
לשים בקערה ( גדולה ) 
להוסיף ביצים, מלח, פלפל
לערבב
לטגן בכמה שפחות שמן 


אז כן.. זה מטוגן, אבל זה קייל ! כרוב "על" בריא במיוחד :)











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה