יום שני, 19 במאי 2014

פודינג שוקולד

זה כמו מילקי- אמרה נעה
אבל בלי הג'לטין- הוסיף אבא שלה...

פודינג, סוג של אוכל מנחם, כייפי כזה, ונעים בפה.
אוהבי השוקולד הרציניים יאהבו אותו, כי אוהבים שוקולד בכל צורה אפשרית :)

המתכון מבלוג בשם love,cake

אזהרה: המתכון עושה שימוש בלא מעט כילים,  במיוחד ביחס לתוצר... אבל שווה  את זה.

פודינג שוקולד

6 חלמונים ( לשמור חלבנים להכנת מרנג ! )
שליש כוס סוכר
שליש כוס קקאו
כף קורנפלור
חצי כפית מלח גס
2 כוסות חלב ( שמתי 1% כי זה מה שיש בבית, אני מניחה שעם חלב יותר שמן, יצא אפילו יותר שווה )
כוס שמנת מתוקה
115  גר שוקולד מריר
כפית וניל
35-40 גר חמאה

להקציף יחד בקערה : חלמונים, סוכר, קקאו, קורנפלור ומלח

לחמם חלב ושמנת בסיר עד לרתיחה.
להוסיף לאט לאט מעט מהחלב לקערה השניה, להמשיך להקציף בזהירות
להעביר את התערובת חזרה לסיר,  להמשיך לערבב,  אש נמוכה, עד לרתיחה , כ 4 דקות, להמשיך לערבב טוב עוד דקה.
להוריד מהאש, להוסיף שוקולד ווניל. עד שנמס.
להעביר דרך מסננת, להוסיף חמאה, לערבב עד שנמסה.
לחלק בין קעריות הגשה.
לקרר עד להגשה.














אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה