זה כמו מילקי- אמרה נעה
אבל בלי הג'לטין- הוסיף אבא שלה...
פודינג, סוג של אוכל מנחם, כייפי כזה, ונעים בפה.
אוהבי השוקולד הרציניים יאהבו אותו, כי אוהבים שוקולד בכל צורה אפשרית :)
המתכון מבלוג בשם love,cake
אזהרה: המתכון עושה שימוש בלא מעט כילים, במיוחד ביחס לתוצר... אבל שווה את זה.
פודינג שוקולד
6 חלמונים ( לשמור חלבנים להכנת מרנג ! )
שליש כוס סוכר
שליש כוס קקאו
כף קורנפלור
חצי כפית מלח גס
2 כוסות חלב ( שמתי 1% כי זה מה שיש בבית, אני מניחה שעם חלב יותר שמן, יצא אפילו יותר שווה )
כוס שמנת מתוקה
115 גר שוקולד מריר
כפית וניל
35-40 גר חמאה
להקציף יחד בקערה : חלמונים, סוכר, קקאו, קורנפלור ומלח
לחמם חלב ושמנת בסיר עד לרתיחה.
להוסיף לאט לאט מעט מהחלב לקערה השניה, להמשיך להקציף בזהירות
להעביר את התערובת חזרה לסיר, להמשיך לערבב, אש נמוכה, עד לרתיחה , כ 4 דקות, להמשיך לערבב טוב עוד דקה.
להוריד מהאש, להוסיף שוקולד ווניל. עד שנמס.
להעביר דרך מסננת, להוסיף חמאה, לערבב עד שנמסה.
לחלק בין קעריות הגשה.
לקרר עד להגשה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה