כשאני קוראת על בראוניז שהם הדבר הכי טוב...
אני חייבת לנסות ( אפילו שאני לא אהיה הטועמת הקובעת, בשביל זה יש את נעה )
הדירוג של נעה- מוצלחים! קצת פחות דחוסים מבראוניז ויותר " עוגתיים"
המתכון של orangette
בראוניז (3)
תבנית 20 ס"מ
לחמם תנור ל 170-180
113 גר חמאה
55 גר שוקולד
כוס סוכר פחות 2 כפות ( 175 גר )
2 ביצים טרופות
חצי כית וניל
רבע כוס קמח
רבע כפית מלח ים
להמס יחד חמאה שוקוללד
להסיר מהאש, להתוסיף סוכר
להוסיף ביצים בצורה נמרצפת את הביצים
להוסיף וניל, קמחומלח
לשפוך לתבנית עם נייר אפיה
לאפות 25-30 דקות עד שסכין יוצא כמעט לגמרי יבש
לקרר, לחוך לריבועים
אני חייבת לנסות ( אפילו שאני לא אהיה הטועמת הקובעת, בשביל זה יש את נעה )
הדירוג של נעה- מוצלחים! קצת פחות דחוסים מבראוניז ויותר " עוגתיים"
המתכון של orangette
בראוניז (3)
תבנית 20 ס"מ
לחמם תנור ל 170-180
113 גר חמאה
55 גר שוקולד
כוס סוכר פחות 2 כפות ( 175 גר )
2 ביצים טרופות
חצי כית וניל
רבע כוס קמח
רבע כפית מלח ים
להמס יחד חמאה שוקוללד
להסיר מהאש, להתוסיף סוכר
להוסיף ביצים בצורה נמרצפת את הביצים
להוסיף וניל, קמחומלח
לשפוך לתבנית עם נייר אפיה
לאפות 25-30 דקות עד שסכין יוצא כמעט לגמרי יבש
לקרר, לחוך לריבועים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה