יום שני, 2 במרץ 2015

עוגת שוקולד תפוז

אני מחוץ לבית, איל מתקשר
" מה זו העוגה הזו ? והאם אפשר לאכול ממנה ?"
אני עונה
" זו עוגת שוקולד תפוז, וכן"

הגעתי הביתה עם נעה, היא טועמת... ולא אוהבת ( לא מפתיע כי היא לא מתה על תפוזים, למרות שעוגת תפוזים היא כן אוהבת )
לא מצא חן בעיניה הצבע... והטעם...
איל אמר ש" זה מוזר", לא שוקולד, לא תפוז

 למי שאוהב שילוב של שוקולד ותפוז ( אני ! ), כמו הבעל, אז העוגה הזו היא קצת שינוי מסתם שוקולד .

מתכון מה daily mail

עוגת שוקולד תפוז
שינוי תבנית אינגליש

לחמם תנור ל 180

175 גר חמאה
100 גר שוקולד מריר
185 גר קמח
כפית אבקת אפיה
175 גר סוכר
3 ביצים
גרד מתפוז שלם
כף מיץ תפוזים

להמס יחד שוקולד וחמאה במיקרו ( דקה, לערבב, אם לא נמס למרי, להסויך עוד כמה שניות ולבדוק )
להקציף יחד ביצים וסוכר, להוסיף חמאה/שוקולד, לערבב טוב
להוסיף קמח, אבקת אפיה, גרד תפוז ומיץ
לערבב רק עד שמשקבלת עיסה חלקה
לשפוף לתבנית משומנת או עם נייר אפיה

לאפות עד שקיסם יוצא נקי








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה