שוב יום הולדת
וחוזרת לעוגות שהבעל אוהב.
הפעם, בשביל שיהיה קצת יותר חגיגי, פשוט בצורה אחרת ואישית
קצת יותר התעסקות, אבל התוצאה חגיגית ומרשימה
רולדה עם תותים
במקום לגלגל את העוגה לרולדה, קרצתי עם חותכן עגול, בין השכבות של העוגה- שמנת מתוקה מוקצפת עם טיפה סוכר, תותים שרוסקו למחית, ולמעלה תותים חתוכים לקישוט.
ולנעה שלא אוכלת תותים ( באמת שלא מובן הענין הזה... ) שכבות של אותה עוגה עם גנאש וקצפת.
כמו רולדה, הכי טעים אחרי איזה חצי יום במקרר, שהטעמים נספגים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה