פסטו אדום
הכמויות "נזילות" אני כותבת ב ( ) בכמה השתמשתי, ומה שהניב 2 כמעט צנצנת ריבה
פלפל אדום ( 1 )
חופן עגבניות שרי ( 8-10 )
שן שום גדולה
חופן שקדים קלופים ( בערך 50 גר )
פרמז'ן ( קוביה בגודל 3 סמ )
שמן זית בערך רבע כוס )
מלח
לחמם תנור ל 180-190
לקלות פלפל יחד עם עגבניות חצויות , עד שהפלפל מתרכך ( שלא יחרך ) והעגבניות צלויות.
כשהפלפל קלוי, לשים בכלי סגור, לקרר ואז לקלוף.
לשים את הכל יחד במעמד במזון ( אני מרסקת עם המוט )
לטעום ולתקן טעמים ( מלח, יותר פרמז'ן וכ"ו )
טעים עם פסטה, או כממרח...
הכמויות "נזילות" אני כותבת ב ( ) בכמה השתמשתי, ומה שהניב 2 כמעט צנצנת ריבה
פלפל אדום ( 1 )
חופן עגבניות שרי ( 8-10 )
שן שום גדולה
חופן שקדים קלופים ( בערך 50 גר )
פרמז'ן ( קוביה בגודל 3 סמ )
שמן זית בערך רבע כוס )
מלח
לחמם תנור ל 180-190
לקלות פלפל יחד עם עגבניות חצויות , עד שהפלפל מתרכך ( שלא יחרך ) והעגבניות צלויות.
כשהפלפל קלוי, לשים בכלי סגור, לקרר ואז לקלוף.
לשים את הכל יחד במעמד במזון ( אני מרסקת עם המוט )
לטעום ולתקן טעמים ( מלח, יותר פרמז'ן וכ"ו )
טעים עם פסטה, או כממרח...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה