פעם בשנה בערך אני נכנעת לענין הטיגון.
השנה יצא טוב שלא קר, אז אין בעיה לפתוח כל דלת וחלון אפשרי בבית ( לא שבשנים שקר ויורד גשם אני משאירה סגור... רק שאז בני הבית קצת מתלוננים שקר להם )
יחד עם הטריק של צלוחית החומץ, עבר בשלום.
הוכנו כמויות גדולות ( אין לנו בעיה לאכול גם קר מהמקרר! ) של לביבות תפ"א ולביבות קישואים
לביבות תפ"א
תפ"א מגוררים גס
ביצים ( תלוי בכמות הלביבות )
מלח
פלפל
בצל מגורר
את התפ"א אני שמה במסננת , לוחצת ולוחצת ו'מוציאה להן את המיץ' :)
אח"כ אני מעבירה למגבת מטבח נקייה, וגם את הכדור הזה- לוחצת... עד שיש כמה שפחות נוזלים.
ורק אז אני מערבבת עם השאר.
מבחינת כמויות ( בערך ) 4-5 תפ"א גדולים, בצל קטן, 2-3 ביצים ( תלוי בגודל )
מהכמות הזו מתקבלות בין 10-12 לביבות בגודל יפה.
טיגון: אני מטגנת במחבת שדורשת מעט שמן, מוסיפה ממש טיפה בין נגלה אחת לשניה.
לביבות קישואים
4-5 קישואים גדולים
בצל קטן
2-3 ביצים
מלח
פלפל
שיטת ההכנה בדיוק כמו בלביבות תפ"א
קישואים
תפוחי אדמה
השנה יצא טוב שלא קר, אז אין בעיה לפתוח כל דלת וחלון אפשרי בבית ( לא שבשנים שקר ויורד גשם אני משאירה סגור... רק שאז בני הבית קצת מתלוננים שקר להם )
יחד עם הטריק של צלוחית החומץ, עבר בשלום.
הוכנו כמויות גדולות ( אין לנו בעיה לאכול גם קר מהמקרר! ) של לביבות תפ"א ולביבות קישואים
לביבות תפ"א
תפ"א מגוררים גס
ביצים ( תלוי בכמות הלביבות )
מלח
פלפל
בצל מגורר
את התפ"א אני שמה במסננת , לוחצת ולוחצת ו'מוציאה להן את המיץ' :)
אח"כ אני מעבירה למגבת מטבח נקייה, וגם את הכדור הזה- לוחצת... עד שיש כמה שפחות נוזלים.
ורק אז אני מערבבת עם השאר.
מבחינת כמויות ( בערך ) 4-5 תפ"א גדולים, בצל קטן, 2-3 ביצים ( תלוי בגודל )
מהכמות הזו מתקבלות בין 10-12 לביבות בגודל יפה.
טיגון: אני מטגנת במחבת שדורשת מעט שמן, מוסיפה ממש טיפה בין נגלה אחת לשניה.
לביבות קישואים
4-5 קישואים גדולים
בצל קטן
2-3 ביצים
מלח
פלפל
שיטת ההכנה בדיוק כמו בלביבות תפ"א
קישואים
תפוחי אדמה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה