בתרגום הכוונה לicebox cookies
מכינים את הבצק, שומרים במקפיא ( חצי שעה או אפילו כמה ימים ויותר... ) כשצריך, מוציאים, פורסים ואופים.
המתכון מבלוג שנקרא the fauxmartha
עוגיות מקפיא
2 וחצי כוסות קמח
חצי כפית מלח
220 גר חמאה
כוס ורבע סוכר
2 חלבונים
2 כפיות וניל
גרידת תפוז
להקציף חמאה עם סוכר, להוסיף חלמונים, להוסיף גרד תפוז, וניל , קמח ומלח
ליצור נקניק בתוך ניילון נצמד, להקפיא לפחות חצי שעה
לחמם תנור ל 180, לפרוס פרוסות בעובי חצי ס"מ, לטבול כל אחת בסוכר, להניח על תבנית עם נייר אפיה.
לאפות עד שמזהיב קלות
מכינים את הבצק, שומרים במקפיא ( חצי שעה או אפילו כמה ימים ויותר... ) כשצריך, מוציאים, פורסים ואופים.
המתכון מבלוג שנקרא the fauxmartha
עוגיות מקפיא
2 וחצי כוסות קמח
חצי כפית מלח
220 גר חמאה
כוס ורבע סוכר
2 חלבונים
2 כפיות וניל
גרידת תפוז
להקציף חמאה עם סוכר, להוסיף חלמונים, להוסיף גרד תפוז, וניל , קמח ומלח
ליצור נקניק בתוך ניילון נצמד, להקפיא לפחות חצי שעה
לחמם תנור ל 180, לפרוס פרוסות בעובי חצי ס"מ, לטבול כל אחת בסוכר, להניח על תבנית עם נייר אפיה.
לאפות עד שמזהיב קלות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה