לפני הרבה שנים היתה בת"א מסעדה של רק חזה עוף
כל מיני צורות הכנה של חזה עוף.
זה היה בדיוק בחלון השנים שאכלתי בשר, ודוקא היה שם ממש טעים.
אחת המנות שאהבתי ההיתה חזה עוף בשמנת עם בצל ופטריות, או משהו בסגנון....
חזה עוף בבצל ירוק
5-6 חזות עוף ( לא שניצל, למרות שאפשר גם ) חתוכים לקוביות פחות או יותר שוות
2 כפות שמן זית
2 כפות חמאה
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
קמח
2-3 גבעולי בצק ירוק ( החלק הירוק ) קצוצים
2 כפות שמנת מתוקה
לקמח את קוביות העוף טיפה בקמח, לתבל
לחמם שמן וחמאה במחבת גדולה
להוסיף את העוף, מדי פעם לערבב ככה שכל הצדדים של העוף יצלו
אחרי 7 דקות בערך, להוסיף שמנת, ובצל ירוק
להמשיך עוד 3-4 דקות עד שהכל עשוי.
גילוי נאות....החבר'ה לא התלהבו עד כדי כך... מכיוון שעל בשר אני לא יכולה להעיד כי אני לא טועמת... ההכנה ע"פ שיקול הדעת של הקורא :)
כל מיני צורות הכנה של חזה עוף.
זה היה בדיוק בחלון השנים שאכלתי בשר, ודוקא היה שם ממש טעים.
אחת המנות שאהבתי ההיתה חזה עוף בשמנת עם בצל ופטריות, או משהו בסגנון....
חזה עוף בבצל ירוק
5-6 חזות עוף ( לא שניצל, למרות שאפשר גם ) חתוכים לקוביות פחות או יותר שוות
2 כפות שמן זית
2 כפות חמאה
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
קמח
2-3 גבעולי בצק ירוק ( החלק הירוק ) קצוצים
2 כפות שמנת מתוקה
לקמח את קוביות העוף טיפה בקמח, לתבל
לחמם שמן וחמאה במחבת גדולה
להוסיף את העוף, מדי פעם לערבב ככה שכל הצדדים של העוף יצלו
אחרי 7 דקות בערך, להוסיף שמנת, ובצל ירוק
להמשיך עוד 3-4 דקות עד שהכל עשוי.
גילוי נאות....החבר'ה לא התלהבו עד כדי כך... מכיוון שעל בשר אני לא יכולה להעיד כי אני לא טועמת... ההכנה ע"פ שיקול הדעת של הקורא :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה