אחרי כמעט חודשיים של לילות ללא שינה רצופה, או הרבה שינה בכלל, ישנתי הלילה לא רע.
התעוררתי כחדשה עם בטריות מלאות. הרגשה נפלאה!
אחרי שניקיתי את הבית, והצצתי למקרר, התברר שאין מה לאכול לארוחת צהריים.
ועל מנת לא להתגרות במצבורי הכוחות החדשים שלי, שוב הלכתי על משהו יחסית קל וזריז , שיצא נפלא.
כשהייתי ילדה היה לסנפרוסט מיקס קפוא ספרדי. לא יודעת למה הפסיקו אותו, כי דוקא היה ממש מוצלח.
פאייה\ריזוטו.. (אורז עם ירקות)
4 כפות שמן זית ( 1 + 3 )
כוס אורז ארבוריו
בצל קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
חצי גזר גדול קצוץ קטן
חצי פלפל אדום קצוץ קטן
חצי כוס שעועית ירוקה חתוכה קטן ( השתמשתי בקפוא )
חצי כוס אפונה ( השתמשתי בקפואה )
כף או 2 פטרוזליה קצוצה
2 כוסות מים
מלח, פלפל, פפריקה, טיפה זעפרן
לחמם כף שמן בסיר, להוסיף את השום ואת האורז ולערבב 2-3 דקות.
להעביר את כל האורז לכלי.
לחמם את שאר השמן, להוסיף בצל, לטגן כמה דקות.
להוסיף גזר, פלפל ולאדות כמה דקות ( אם משתמשים באפונה או שעועית לא קפואה, להוסיף בשלב זה )
להוסיף את האורז, לערבב טוב .
להוסיף אפונה, שעועית ירוקה ופטרוזליה.
לתבל, להוסיף מים, לערבב טוב ולכסות.
לבשל כ 20 דקות, לבדוק מדי פעם שלא חסר מים, או אם יש יותר מדי, להמשיך לבשל עם מכסה פתוח.
התעוררתי כחדשה עם בטריות מלאות. הרגשה נפלאה!
אחרי שניקיתי את הבית, והצצתי למקרר, התברר שאין מה לאכול לארוחת צהריים.
ועל מנת לא להתגרות במצבורי הכוחות החדשים שלי, שוב הלכתי על משהו יחסית קל וזריז , שיצא נפלא.
כשהייתי ילדה היה לסנפרוסט מיקס קפוא ספרדי. לא יודעת למה הפסיקו אותו, כי דוקא היה ממש מוצלח.
פאייה\ריזוטו.. (אורז עם ירקות)
4 כפות שמן זית ( 1 + 3 )
כוס אורז ארבוריו
בצל קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
חצי גזר גדול קצוץ קטן
חצי פלפל אדום קצוץ קטן
חצי כוס שעועית ירוקה חתוכה קטן ( השתמשתי בקפוא )
חצי כוס אפונה ( השתמשתי בקפואה )
כף או 2 פטרוזליה קצוצה
2 כוסות מים
מלח, פלפל, פפריקה, טיפה זעפרן
לחמם כף שמן בסיר, להוסיף את השום ואת האורז ולערבב 2-3 דקות.
להעביר את כל האורז לכלי.
לחמם את שאר השמן, להוסיף בצל, לטגן כמה דקות.
להוסיף גזר, פלפל ולאדות כמה דקות ( אם משתמשים באפונה או שעועית לא קפואה, להוסיף בשלב זה )
להוסיף את האורז, לערבב טוב .
להוסיף אפונה, שעועית ירוקה ופטרוזליה.
לתבל, להוסיף מים, לערבב טוב ולכסות.
לבשל כ 20 דקות, לבדוק מדי פעם שלא חסר מים, או אם יש יותר מדי, להמשיך לבשל עם מכסה פתוח.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה