חזרתי מקניות עם הדלי סיבים שלי....
מליון קישואים ודלעת.
הרגשתי כמו אילו שמגדלים בגינה משהו ואז נתקעים עם כמות עצומה של יבול.. וצריכים להכין מגוון דברים מאותו ירק או פרי.
אז מכיוון שקיבלתי אישור להשתמש בקצת רסק עגבניות, הכנתי קישואים עם רסק עגבניות, ומאילו שנשארו, הכנתי מרק, למרבית ההפתעה יצא ממש ממש טעים!
מרק דל סיבים :)
חצי בצל
שן שום
5-6 קישואים
חתיכת דלעת לא גדולה
3 גזרים
2 תפ"א קטנים
קצת פטרוזליה
מלח, פלפל
2 כפות שמן זית
20-30 גר חמאה
לקצוץ בצל קטן
לקצוץ שן שום קטן קטן
לחתוך את הקישואים והגזר לפרוסות דקות
לחתוך דלעת ותפ"א לקוביות
לחמם שמן וחמאה בסיר גדול
להוסיף בצל, לטגן כמה דקות, להוסיף שום
להוסיף את כל הירקות ( בלי הפטרוזליה ) ולערבב מדי פעם. ( 5-7 דקות )
להוסיף פטרוזיליה ומים כך שיכסו את הירקות, לתבל.
לכסות סיר ולבשל על אש נמוכה ( אחרי רתיחה ) עד שהירקות די רכים ( לא קווץ' )
מליון קישואים ודלעת.
הרגשתי כמו אילו שמגדלים בגינה משהו ואז נתקעים עם כמות עצומה של יבול.. וצריכים להכין מגוון דברים מאותו ירק או פרי.
אז מכיוון שקיבלתי אישור להשתמש בקצת רסק עגבניות, הכנתי קישואים עם רסק עגבניות, ומאילו שנשארו, הכנתי מרק, למרבית ההפתעה יצא ממש ממש טעים!
מרק דל סיבים :)
חצי בצל
שן שום
5-6 קישואים
חתיכת דלעת לא גדולה
3 גזרים
2 תפ"א קטנים
קצת פטרוזליה
מלח, פלפל
2 כפות שמן זית
20-30 גר חמאה
לקצוץ בצל קטן
לקצוץ שן שום קטן קטן
לחתוך את הקישואים והגזר לפרוסות דקות
לחתוך דלעת ותפ"א לקוביות
לחמם שמן וחמאה בסיר גדול
להוסיף בצל, לטגן כמה דקות, להוסיף שום
להוסיף את כל הירקות ( בלי הפטרוזליה ) ולערבב מדי פעם. ( 5-7 דקות )
להוסיף פטרוזיליה ומים כך שיכסו את הירקות, לתבל.
לכסות סיר ולבשל על אש נמוכה ( אחרי רתיחה ) עד שהירקות די רכים ( לא קווץ' )
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה