לפני כמה שנים הכנתי עוגות שוקולד חמות, כאלו שנוזל מהן שוקולד מהאמצע כשמחממים אותן.
לא זכרתי את המתכון, אז הייתי צריכה לאלתר מכמה מתכונים...
עוגות שוקולד חמות אישיות
לחמם תנור ל 170
150 גר שוקולד מריר ( + מטבעות שוקולד מריר או קוביות להניח במרכז )
150 גר חמאה
2 ביצים
2 חלמונים
ארבע וחצי כפות סוכר
קורט מלח
2 כפות קמח שקדים
כף קורנפלור
להמס יחד שוקולד וחמאה
להקציף ביצים והחלמונים עם סוכר
להוסיף בהדרגה את השוקולד המומס לביצים , להוסיף את כל השאר
לצקת למנג׳טים קטנים, להניח בכל אחד מטבע או קוביית שוקולד. לאפות עד שהן יציבות
אפשר לקרר או להקפיא ולחמם במיקרו. אפשר להגיש עם גלידה או קצפת.
כמות- 11 מנג'טים גבוהים בקוטר 3 ס"מ בערך ( קטנים יחסית למנת עוגה, אין בעיה להכפיל כמויות )
לא זכרתי את המתכון, אז הייתי צריכה לאלתר מכמה מתכונים...
עוגות שוקולד חמות אישיות
לחמם תנור ל 170
150 גר שוקולד מריר ( + מטבעות שוקולד מריר או קוביות להניח במרכז )
150 גר חמאה
2 ביצים
2 חלמונים
ארבע וחצי כפות סוכר
קורט מלח
2 כפות קמח שקדים
כף קורנפלור
להמס יחד שוקולד וחמאה
להקציף ביצים והחלמונים עם סוכר
להוסיף בהדרגה את השוקולד המומס לביצים , להוסיף את כל השאר
לצקת למנג׳טים קטנים, להניח בכל אחד מטבע או קוביית שוקולד. לאפות עד שהן יציבות
אפשר לקרר או להקפיא ולחמם במיקרו. אפשר להגיש עם גלידה או קצפת.
כמות- 11 מנג'טים גבוהים בקוטר 3 ס"מ בערך ( קטנים יחסית למנת עוגה, אין בעיה להכפיל כמויות )
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה