יום ראשון, 16 בספטמבר 2012

עוגיות שוקולד צ'יפס לבן ומקדמיה (2 )

עוד מתכון מהספר החדש של אליס מדריץ'


בתור בן אדם מסודר ונקי ( בצורה קצת אובססיבית ) משום מה אין לי בעיה עם ספרי בישול שקצת מתלכלכים.
קצת קשה להימנע מקצת לכלוך על ספר בישול שנמצא בשימוש באמצע הבלאגן במטבח.
חוץ מזה שזה נותן לו קצת 'אופי' לדעתי :)
יש לי ספר או שניים שהדפים הכי מלוכלכים- עם המתכונים שאני הכי אוהבת..

בעמוד של המתכון הנ"ל, כבר יש סימן של טיפת שומן שעפה תוך כדי ההכנות.
בטוחה שהספר יפתח עוד הרבה פעמים בעמוד הזה, כי העוגיות נפלאות.

עוגיות שוקולד צ'יפס לבן ואגוזי מקדמיה של אליס מדריץ'

בערך 35 עוגיות

שלושת רבעי כוס שיבולת שועל
שלושת רבעי כוס קמח
חצי כפית סודה לשתיה
רבע כפית מלח
114 גר חמאה מומסת
שליש כוס סוכר
שליש כוס סוכר חום
חצי כפית וניל
ביצה
כוס שוקולד צ'יפס משוקולד לבן
כוס אגוזי מקדמיה קלויים\מלוחים קצוצים גס

קצת שיניתי את דרך ההכנה ( חסכתי כלים מלוכלכים )
במעבד מזון לטחון שיבולת שועל.
להוסיף קמח, סודה לשתיה, מלח, לערבב לשניה.
להוסיף חמאה, סוכר, וניל, ביצה\ לתת עוד ערבוב קצת מאד
להוציא לקערה, להוסיף שוקולד ואגוזים.
לקרר לפחות שעתיים או אפילו לילה

לחמם תנור ל 180
לצקת תלוליות על תבנית עם נייר אפיה
לאפות 12-14 דקות עד שמתחילות להזהיב
לקרר





שנה טובה !!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה