כשאיה היתה קטנה, בת 9 חודשים, היא הלכה למטפלת שטיפלה בעוד שני ילדים, סוג של " משפחתון " קטן.
איה היתה כוכבת הבית שם, והיתה שם הרבה אהבה הדדית, ובמיוחד על רקע העובדה שאיה טרפה בשמחה כל מה שנתנו לה לאכול ( ונראתה בהתאם )
בימי שישי איה היתה איתנו, והמטפלת שדאגה שלא יהיה לה מה לאכול ( מה כבר האמא הטרייה האשכנזיה יכולה כבר להכין ?! ) שלחה עבורה קופסאות עם אוכל (' כמו שצריך' ) ובין השאר אמרה שהילדה צריכה אוכל "רטוב, ולא יבש כמו שלכם האשכנזים"... ( משהו בסגנון )
עכשיו שאני חושבת על זה, איה באמת אוהבת אוכל "רטוב" :)
אז האורז הזה הוא בהחלט לא אורז אשכנזי יבש :)
אורז עם דלעת
2 כוסות אורז ( אני משתמשת בבסמטי )
2-3 כפות שמן
חתיכת דלעת חתוכה לקוביות קטנות
בצל קצוץ
שן שום קצוצה
מלח
קופסה קטנה רסק עגבניות
4 כוסות מים רותחים
לטגן בצל, להוסיף שום, אחרי כמה דקות שמתחיל להזהיב להוסיף דלעת ולטגן 2-3 דקות
להוסיף אורז, לערבב טוב, להוסיך רסק עגבניות
לתבל, להוסיף מים
להנמיך את האש ולכסות
לבשל 15-17 דקות.
איה היתה כוכבת הבית שם, והיתה שם הרבה אהבה הדדית, ובמיוחד על רקע העובדה שאיה טרפה בשמחה כל מה שנתנו לה לאכול ( ונראתה בהתאם )
בימי שישי איה היתה איתנו, והמטפלת שדאגה שלא יהיה לה מה לאכול ( מה כבר האמא הטרייה האשכנזיה יכולה כבר להכין ?! ) שלחה עבורה קופסאות עם אוכל (' כמו שצריך' ) ובין השאר אמרה שהילדה צריכה אוכל "רטוב, ולא יבש כמו שלכם האשכנזים"... ( משהו בסגנון )
עכשיו שאני חושבת על זה, איה באמת אוהבת אוכל "רטוב" :)
אז האורז הזה הוא בהחלט לא אורז אשכנזי יבש :)
אורז עם דלעת
2 כוסות אורז ( אני משתמשת בבסמטי )
2-3 כפות שמן
חתיכת דלעת חתוכה לקוביות קטנות
בצל קצוץ
שן שום קצוצה
מלח
קופסה קטנה רסק עגבניות
4 כוסות מים רותחים
לטגן בצל, להוסיף שום, אחרי כמה דקות שמתחיל להזהיב להוסיף דלעת ולטגן 2-3 דקות
להוסיף אורז, לערבב טוב, להוסיך רסק עגבניות
לתבל, להוסיף מים
להנמיך את האש ולכסות
לבשל 15-17 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה