לפני הכל... לריופה כדנית שלנו. פורחת כל שנה בסוף אוגוסט\ספטמבר
בתכנון היה להכין משהו מברוקולי קפוא
אבל בסופרמרקט לא היה ברוקולי
בלי לחשוב מה אני הולכת להכין מזה, שלפתי מיקס קפוא מהמקפיא
אני מעדיפה תמיד ירקות טריים, אבל גם לא היה זמן, וגם לא היו ירקות טריים מהסוג שרציתי
( והאמת, קצת משעמם בקיץ מבחינת מבחר ירקות )
בסופו של דבר יצאה תוספת זריזה, טעימה, והחבר'ה התלהבו ביותר
כמה דקות עבודה, והרבה מחמאות!
מיקס ירקות
שקית ירקות קפואים של סנפרוסט ( ברוקולי, כרובית וגזר גמדי ) לא מופשר אבל כזה שעמד איזה 10-15 דקות מחוץ למקפיא
מחבת גדולה
שמן זית- 2-3 כפות
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
מלח
פלפל
ממש טיפה תבלין פלפל אדום חריף ( זהירות, הוא ממש ממש חריף )
לטגן בצל, להוסיף שום. להוסיף ירקות, לערבב קצת
לתבל, לערבב עוד קצת עוד כמה דקות וזהו.
בתכנון היה להכין משהו מברוקולי קפוא
אבל בסופרמרקט לא היה ברוקולי
בלי לחשוב מה אני הולכת להכין מזה, שלפתי מיקס קפוא מהמקפיא
אני מעדיפה תמיד ירקות טריים, אבל גם לא היה זמן, וגם לא היו ירקות טריים מהסוג שרציתי
( והאמת, קצת משעמם בקיץ מבחינת מבחר ירקות )
בסופו של דבר יצאה תוספת זריזה, טעימה, והחבר'ה התלהבו ביותר
כמה דקות עבודה, והרבה מחמאות!
מיקס ירקות
שקית ירקות קפואים של סנפרוסט ( ברוקולי, כרובית וגזר גמדי ) לא מופשר אבל כזה שעמד איזה 10-15 דקות מחוץ למקפיא
מחבת גדולה
שמן זית- 2-3 כפות
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
מלח
פלפל
ממש טיפה תבלין פלפל אדום חריף ( זהירות, הוא ממש ממש חריף )
לטגן בצל, להוסיף שום. להוסיף ירקות, לערבב קצת
לתבל, לערבב עוד קצת עוד כמה דקות וזהו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה