רק אחרי שהכנתי את העוגה , נזכרתי שלא הכנתי אותה המון זמן.
חבל, כי זו עוגה קלה להכנה וחביבת הקהל.
כשיצאה מהתנור , החבר'ה עמדו עם מזגלות דרוכים, מוכנים לטעימות! ( מהר אמא...הכי טעים שחם ! )
מתכון של אהרוני
עוגת שיש
לחמם תנור ל 180
150 גר שוקולד מריר
כוס חלב
180 גר חמאה
כוס ורבע סוכר
3 ביצים
גביע שמנת חמוצה
שתיים וחצי כוסות קמח
שתיים וחצי כפיות אבקת אפיה
2 כפיות וניל
שתי תבניות אינגליש ארוכות או תבנית קוגלהוף
להמס את השוקולד יחד עם חצי כוס חלב
מקציפים יחד חמאה וסוכר, מוסיפים ביצים
מוסיפים שמנת חמוצה, חצי כוס חלב , קמח ואבקת אפיה
מערבבים רק עד שאחיד.
מחלקים תערובת ל 2, לחצי אחד מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים טוב
לשניה מוסיפים וניל.
יוצקים לסרוגין לתבנית, מעבירים סכין פעם פעמיים בסיבוב בתבנית ( ליצירת אפקט שיש )
אופים עד שקיסם יוצא יבש
חבל, כי זו עוגה קלה להכנה וחביבת הקהל.
כשיצאה מהתנור , החבר'ה עמדו עם מזגלות דרוכים, מוכנים לטעימות! ( מהר אמא...הכי טעים שחם ! )
מתכון של אהרוני
עוגת שיש
לחמם תנור ל 180
150 גר שוקולד מריר
כוס חלב
180 גר חמאה
כוס ורבע סוכר
3 ביצים
גביע שמנת חמוצה
שתיים וחצי כוסות קמח
שתיים וחצי כפיות אבקת אפיה
2 כפיות וניל
שתי תבניות אינגליש ארוכות או תבנית קוגלהוף
להמס את השוקולד יחד עם חצי כוס חלב
מקציפים יחד חמאה וסוכר, מוסיפים ביצים
מוסיפים שמנת חמוצה, חצי כוס חלב , קמח ואבקת אפיה
מערבבים רק עד שאחיד.
מחלקים תערובת ל 2, לחצי אחד מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים טוב
לשניה מוסיפים וניל.
יוצקים לסרוגין לתבנית, מעבירים סכין פעם פעמיים בסיבוב בתבנית ( ליצירת אפקט שיש )
אופים עד שקיסם יוצא יבש
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה