עץ לימון בחצר זה כיף גדול.
אני אוהבת להשאיר את הלימונים כמה שיותר על העץ, כי ברגע שהם נופלים לבד, לפעמים זה כבר מאוחר מדי, והם לא במיטבם ( שלא לדבר על מתפוצצים, או פגומים, או כבר קצת יבשים. )
אבל כשיש המון המון לימונים, ולא עומדים בקצב הכנת דברים עם לימונים...
מכינים גם ארטיקים !
אני אוהבת את שלי חמוצים ( מאד ! ) זה הכל הכיף.
כמו בכל ארטיק שמכינים לבד, כל אחד יכול לקבוע את רמת המתיקות\חמיצות.
הכנתי כבר כמה נגלות, כל פעם עם גיוון קצת אחר.
ארטיק לימון
מיץ לימון
סירופ סוכר ( חצי כוס סוכר מומס בחצי כוס מים, מקורר )
מערבבים יחד מיץ וסירופ לקבלת טעם מתקבל על הדעת. ( מבחינת חמיצות )
גיוונים:
להוסיף קצת לימונצ'לו ( מוסיף וואוו עם טיפת מרירות )
להוסיף כמה עלים של נענע\מנטה\לואיזה, לסיר בו מתבשל הסירופ סוכר, להוציא ולזרוק
קצת שמנת מתוקה ( נותן אפקט קצת קרמי יותר )
אפשר להוסיף טיפת פרי אחר מעוך ( תות, פרי יער ) וכ"ו...
אני אוהבת להשאיר את הלימונים כמה שיותר על העץ, כי ברגע שהם נופלים לבד, לפעמים זה כבר מאוחר מדי, והם לא במיטבם ( שלא לדבר על מתפוצצים, או פגומים, או כבר קצת יבשים. )
אבל כשיש המון המון לימונים, ולא עומדים בקצב הכנת דברים עם לימונים...
מכינים גם ארטיקים !
אני אוהבת את שלי חמוצים ( מאד ! ) זה הכל הכיף.
כמו בכל ארטיק שמכינים לבד, כל אחד יכול לקבוע את רמת המתיקות\חמיצות.
הכנתי כבר כמה נגלות, כל פעם עם גיוון קצת אחר.
ארטיק לימון
מיץ לימון
סירופ סוכר ( חצי כוס סוכר מומס בחצי כוס מים, מקורר )
מערבבים יחד מיץ וסירופ לקבלת טעם מתקבל על הדעת. ( מבחינת חמיצות )
גיוונים:
להוסיף קצת לימונצ'לו ( מוסיף וואוו עם טיפת מרירות )
להוסיף כמה עלים של נענע\מנטה\לואיזה, לסיר בו מתבשל הסירופ סוכר, להוציא ולזרוק
קצת שמנת מתוקה ( נותן אפקט קצת קרמי יותר )
אפשר להוסיף טיפת פרי אחר מעוך ( תות, פרי יער ) וכ"ו...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה