יום חמישי, 12 ביוני 2014

ארטיק לימון בגיוונים שונים

עץ לימון בחצר זה כיף גדול.
אני אוהבת להשאיר את הלימונים כמה שיותר על העץ, כי ברגע שהם נופלים לבד, לפעמים זה כבר מאוחר מדי, והם לא במיטבם ( שלא לדבר על מתפוצצים, או פגומים, או כבר קצת יבשים. )
אבל כשיש המון המון לימונים, ולא עומדים בקצב הכנת דברים עם לימונים...
מכינים גם ארטיקים !
אני אוהבת את שלי חמוצים ( מאד ! ) זה הכל הכיף.
כמו בכל ארטיק שמכינים לבד, כל אחד יכול לקבוע את רמת המתיקות\חמיצות.

הכנתי כבר כמה נגלות, כל פעם עם גיוון קצת אחר.

ארטיק לימון

מיץ לימון
סירופ סוכר ( חצי כוס סוכר מומס בחצי כוס מים, מקורר )

מערבבים יחד מיץ וסירופ לקבלת טעם מתקבל על הדעת. ( מבחינת חמיצות )

גיוונים:
להוסיף קצת לימונצ'לו (  מוסיף וואוו עם טיפת מרירות )
להוסיף כמה עלים של נענע\מנטה\לואיזה, לסיר בו מתבשל הסירופ סוכר, להוציא ולזרוק
קצת שמנת מתוקה ( נותן אפקט קצת קרמי יותר )
אפשר להוסיף טיפת פרי אחר מעוך ( תות, פרי יער ) וכ"ו...






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה