הכנת ארטיקים בבית מאד מוצאת חן בעיני החבר'ה כאן!
הדרך די דומה- פרי+ סירופ סוכר.
אפשר לגוון עם טעמים שונים, עם המתיקות והחמיצות, עם הגודל...
לא לקוח הרבה זמן, ויש קינוח טעים, מיוחד, וקר.... ( האביב נגמר רשמית )
אה... וזה נטול גלוטן כמובן!!
ארטיק משמיש
7-10 משמישים ( תלוי בגודל )
פלוס מינוס שלושת רבעי כוס סירופ סוכר* ( להמס בסיר קטן כמות שווה של סוכר ומים: חצי כוס סוכר, חצי כוס מים, עד שנמס , לקרר )
שמנת מתוקה, בערך רבע כוס
* כמות הסירופ תלויה במתיקות של המשמישים והטעם האישי כמובן.
להוציא גרעין מהמשמיש, ולחלק ל 2.
לבשל חצאים בסיר עם ס"מ וחצי מים כרבע שעה עד שמתרככים., לקרר
לטחון ( אם אוהבים קצת חתיכות אז לא עד הסוף )
להוסיף סירופ סוכר ע"פ הטעם.
לשפוך קצת שמנת מתוקה על הדפנות של הכל בו רוצים להקפיא ( לטפטף עם כף סביב... חלק גדול ינזול מהר למטה , לא נורא )
לשפוך מהמחית משמיש.
אפשר להוסיף עוד קצת שמנת מתוקה מלמעלה ולתת סיבוב קטן עם סכין. ( לאפקט שיש )
להקפיא.
הדרך די דומה- פרי+ סירופ סוכר.
אפשר לגוון עם טעמים שונים, עם המתיקות והחמיצות, עם הגודל...
לא לקוח הרבה זמן, ויש קינוח טעים, מיוחד, וקר.... ( האביב נגמר רשמית )
אה... וזה נטול גלוטן כמובן!!
ארטיק משמיש
7-10 משמישים ( תלוי בגודל )
פלוס מינוס שלושת רבעי כוס סירופ סוכר* ( להמס בסיר קטן כמות שווה של סוכר ומים: חצי כוס סוכר, חצי כוס מים, עד שנמס , לקרר )
שמנת מתוקה, בערך רבע כוס
* כמות הסירופ תלויה במתיקות של המשמישים והטעם האישי כמובן.
להוציא גרעין מהמשמיש, ולחלק ל 2.
לבשל חצאים בסיר עם ס"מ וחצי מים כרבע שעה עד שמתרככים., לקרר
לטחון ( אם אוהבים קצת חתיכות אז לא עד הסוף )
להוסיף סירופ סוכר ע"פ הטעם.
לשפוך קצת שמנת מתוקה על הדפנות של הכל בו רוצים להקפיא ( לטפטף עם כף סביב... חלק גדול ינזול מהר למטה , לא נורא )
לשפוך מהמחית משמיש.
אפשר להוסיף עוד קצת שמנת מתוקה מלמעלה ולתת סיבוב קטן עם סכין. ( לאפקט שיש )
להקפיא.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה