יום ראשון, 22 ביוני 2014

קיש תירס ללא תחתית בצק

אין לי בעיה לעמוד במטבח ולהכין מתכונים מורכבים , עם הרבה שלבים, הרבה כילים לרחוץ, והרבה עבודה.
ויש מתכונים שלוקחים בדיוק 5 דקות, כולל שטיפת כילים...
לפעמים יהיה לא קל לזהות ע"פ התוצאה, כמה עבודה ( או כמה מעט עבודה ) קדמו לתוצאה.

הקיש הזה, הוא דוגמא לעבודה של 5 דקות עם תוצאה שווה.
ערבוב די מקרי של כמה דברים שהיו במקרר באותו רגע- ותוצאה נהדרת.
אני מעדיפה לאכול חם, אבל אפשר גם בטמפרטורת החדר, מה שמתאים מאד לקחת לפיקניק, או לאחה"צ בים...

קיש תירס ללא תחתית בצק

ל 4 יחידות אישיות

שלושת רבעי כוס גרגרי תירס ( אני מעדיפה קפואים )
חצי כוס גבינת קוטג' ( או ריקוטה )
מלח, פלפל
ביצה
רבע כוס גבינת פרמז'ן מגוררת

לחמם תנור ל 170

לשמן עם חמאה 4 כילים אישיים

לערבב יחד קוטג' עם ביצה, מלח ופלפל
להוסיף ביצה טרופה, פרמז'ן ותירס
לחלק בין ארבעת הכילים
לאפות עד שמזהיבות למעלה ויציבות ( 20 דקות בערך )









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה