אין לי בעיה לעמוד במטבח ולהכין מתכונים מורכבים , עם הרבה שלבים, הרבה כילים לרחוץ, והרבה עבודה.
ויש מתכונים שלוקחים בדיוק 5 דקות, כולל שטיפת כילים...
לפעמים יהיה לא קל לזהות ע"פ התוצאה, כמה עבודה ( או כמה מעט עבודה ) קדמו לתוצאה.
הקיש הזה, הוא דוגמא לעבודה של 5 דקות עם תוצאה שווה.
ערבוב די מקרי של כמה דברים שהיו במקרר באותו רגע- ותוצאה נהדרת.
אני מעדיפה לאכול חם, אבל אפשר גם בטמפרטורת החדר, מה שמתאים מאד לקחת לפיקניק, או לאחה"צ בים...
קיש תירס ללא תחתית בצק
ל 4 יחידות אישיות
שלושת רבעי כוס גרגרי תירס ( אני מעדיפה קפואים )
חצי כוס גבינת קוטג' ( או ריקוטה )
מלח, פלפל
ביצה
רבע כוס גבינת פרמז'ן מגוררת
לחמם תנור ל 170
לשמן עם חמאה 4 כילים אישיים
לערבב יחד קוטג' עם ביצה, מלח ופלפל
להוסיף ביצה טרופה, פרמז'ן ותירס
לחלק בין ארבעת הכילים
לאפות עד שמזהיבות למעלה ויציבות ( 20 דקות בערך )
ויש מתכונים שלוקחים בדיוק 5 דקות, כולל שטיפת כילים...
לפעמים יהיה לא קל לזהות ע"פ התוצאה, כמה עבודה ( או כמה מעט עבודה ) קדמו לתוצאה.
הקיש הזה, הוא דוגמא לעבודה של 5 דקות עם תוצאה שווה.
ערבוב די מקרי של כמה דברים שהיו במקרר באותו רגע- ותוצאה נהדרת.
אני מעדיפה לאכול חם, אבל אפשר גם בטמפרטורת החדר, מה שמתאים מאד לקחת לפיקניק, או לאחה"צ בים...
קיש תירס ללא תחתית בצק
ל 4 יחידות אישיות
שלושת רבעי כוס גרגרי תירס ( אני מעדיפה קפואים )
חצי כוס גבינת קוטג' ( או ריקוטה )
מלח, פלפל
ביצה
רבע כוס גבינת פרמז'ן מגוררת
לחמם תנור ל 170
לשמן עם חמאה 4 כילים אישיים
לערבב יחד קוטג' עם ביצה, מלח ופלפל
להוסיף ביצה טרופה, פרמז'ן ותירס
לחלק בין ארבעת הכילים
לאפות עד שמזהיבות למעלה ויציבות ( 20 דקות בערך )
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה