די! לא לצחוק על השמות שאני מעניקה לתבשילים....
אם אני אקרא לכל תפוחי אדמה בתנור- איך ידעו מה ההבדל בין אחד לשני ?
תפוחי אדמה שלמים פרוסים
לחמם תנור ל200
לפרוס תפ"א דק דק, להשאיר אותם בצורה של תפוח אדמה שלם
לפזר בתבנית טיפה שמן זית עם קצת חמאה מומסת, לסדר את התפוחי אדמה אחד על יד השני בצפיפות.
להמליח, ולהבריש גם למעלה עם שמן זית וחמאה מומסת.
להניח ענפי רוזמרין או לקצוץ- איך שבא, מעל.
לכסות עם נייר אלומיניום, ולהעביר לתנור.
בערך 40 דקות עם נייר, ואז להסיר ועוד 20-30 דקות עד שמשחימים ללא נייר.
תמונה לפני תנור.. אחרי כבר היה חושך :(
כמה עצוב שמחשיך כבר מוקדם....
אם אני אקרא לכל תפוחי אדמה בתנור- איך ידעו מה ההבדל בין אחד לשני ?
תפוחי אדמה שלמים פרוסים
לחמם תנור ל200
לפרוס תפ"א דק דק, להשאיר אותם בצורה של תפוח אדמה שלם
לפזר בתבנית טיפה שמן זית עם קצת חמאה מומסת, לסדר את התפוחי אדמה אחד על יד השני בצפיפות.
להמליח, ולהבריש גם למעלה עם שמן זית וחמאה מומסת.
להניח ענפי רוזמרין או לקצוץ- איך שבא, מעל.
לכסות עם נייר אלומיניום, ולהעביר לתנור.
בערך 40 דקות עם נייר, ואז להסיר ועוד 20-30 דקות עד שמשחימים ללא נייר.
תמונה לפני תנור.. אחרי כבר היה חושך :(
כמה עצוב שמחשיך כבר מוקדם....
נראה פשוט וטעים
השבמחקהבת שלי האמצעית היא בתת משקל ומאוד אוהבת תפוחי אדמה, נראה לי משהו שהיא תאהב
תודה