עם שני אנשים בלבד שאוכלים עכשיו בבית, אין הרבה בישולים.
בכל זאת הכנתי לזניה, כל פעם אני מכינה קצת אחרת עם מה שיש ולפי מה שבא לי.
הפעם עם עגניות שרי צלויות.
לזניה עם עגבניות שרי צלויות
דפי לזניה ( במקרה נ"ג )
רוטב עגבניות ( תוצרת בית או קנוי.. )
עגבניות שרי צלויות ( 20-30 עגבניות שרי חצויות שאופים חצי שעה+ עד שמתחילות להצטמק )
כמה עלי בזיליקום
גבינת בייב מוצרלה או ריקוטה או קוטג' ( השתמשתי בבייבי מוצרלה )
גבינת פרמז'ן
הרכבת הלזניה:
בתחתית הכלי קצת שמן זית, עליו כמה דפי לזניה.
מעל- רוטב עגבניות, מוצרלה, פרמז'ן מגורר, כמה עלי בזיליקום וקצת עגבניות שרי מפוזרות
מעל זה- עלי לזניה וכל הסיפור שוב....
שכבה אחרונה מעל העלי לזניה - רוטב עגבניות והרבה פרמז'ן
להכניס לתנור חם ( 180-200 ) מכוסה בנייר אלומיניום, בערך חצי שעה, ואז להסיר נייר ולהמשיך לאפותעוד איזה 10-15 דקות
בכל זאת הכנתי לזניה, כל פעם אני מכינה קצת אחרת עם מה שיש ולפי מה שבא לי.
הפעם עם עגניות שרי צלויות.
לזניה עם עגבניות שרי צלויות
דפי לזניה ( במקרה נ"ג )
רוטב עגבניות ( תוצרת בית או קנוי.. )
עגבניות שרי צלויות ( 20-30 עגבניות שרי חצויות שאופים חצי שעה+ עד שמתחילות להצטמק )
כמה עלי בזיליקום
גבינת בייב מוצרלה או ריקוטה או קוטג' ( השתמשתי בבייבי מוצרלה )
גבינת פרמז'ן
הרכבת הלזניה:
בתחתית הכלי קצת שמן זית, עליו כמה דפי לזניה.
מעל- רוטב עגבניות, מוצרלה, פרמז'ן מגורר, כמה עלי בזיליקום וקצת עגבניות שרי מפוזרות
מעל זה- עלי לזניה וכל הסיפור שוב....
שכבה אחרונה מעל העלי לזניה - רוטב עגבניות והרבה פרמז'ן
להכניס לתנור חם ( 180-200 ) מכוסה בנייר אלומיניום, בערך חצי שעה, ואז להסיר נייר ולהמשיך לאפותעוד איזה 10-15 דקות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה