יום שישי, 31 ביולי 2015

מלית פיסטוק ושוקולד לבן לעוגת שמרים

לא נעלמתי
מה שנעלם קצת זה המחשב

המחשב ( בן פחות מחצי שנה ) החליט שמיצה את עצמו והחליט להתאבד.
המחשב המיוחס, לא עבד קשה מדי, לא הועמס בתוכנות או אפליקציות.
על אף היותו נייד, הטיול היומי היה מחדר העבודה למטבח וחזרה. לפעמים ביקר בסלון ופעם בשבועיים  אולי, נישא על כפיי לקומה השניה.
יום יום עבר ניקוי מאבק, טופח, ופונק כיאה למכשיר חדש.
ועדיין,  מסכן, משהו עבר עליו והחליט להחזיר את נפשו לטכנאים.
לא עזר שהטכנאי אמר שזה יכול לקרות גם למחשב בן יומו ( מאד מעודד )  ולקחתי אותו למעבדה.

כוח הצלה מיוחד עבד לא מעט להציל את המסמכים מתוכו,ואחרי יומיים, בעזרת תגבור משכירי חרב חיצוניים, המשימה הצליחה!
וכן, אני אלמד לעשות גיבוי, על הענן, אפילו אגור בענן אם יש צורך! מבטיחה !!!

בלית ברירה המחשב נשלח למעבדה, לשבעה ימי עבודה, שזה הרבה יותר מסתם שבוע :(

ולמרות שיש לי עוד כמה מכשירי תקשורת אלקטרוניים, יש דברים שאפשר לעשות בנוחיות רק מהמחשב. ( ששששש, שלא ישמעו, יעלבו, ויחליטו גם הם למרוד ולשבות, או חלילה למות.  בד״כ צרות כאלו מגיעות בשלשות, והפעם לפחות טפו טפו... חמסה... ששש ! לא אמרתי כלום )

ועכשיו, כשהוא ואני לומדים להכיר זה את זו מחדש, הגיע הזמן גם להעלות מתכון ששכב פה מוכן כבר לא מעט זמן.

המתכון מאתר ווינט עם שינויים שלי

מלית פיסטוק ושוקולד לבן לבצק שמרים

הפעם הכנתי עם בצק שמרים ללא גלוטן    שמרים ( עם קמח "כרגיל" לעוגות )

מלית לחצי כמות ( עם שתי כוסות קמח )

100 גר שוקולד לבן מומס
150 גר פיסטוקים לא קלויים, קלופים
100 גר סוכר

כפית וניל
ביצה
100 גר חמאה
חצי כפית מלח

לטחון יחד במעבד מזון פיסטוקים וסוכר
להוסיף את כל השאר, לערבב עד שמתקבלת עיסה חלקה

לרדד עלה, למרוח את העיסה, לגלגל, אפשר לחתוך, או להשאיר לגליל. מה שרוצים

לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 עד שמזהיב









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה