יום שני, 18 בינואר 2016

קרקר פיתה ( או פיתה צ'יפס )

פיתה זה כיף כשהיא טרייה שמנמנה ורכה
הפתרון, מלבד לאכול מיד, היא להקפיא, ולהפשיר במיקרו (ולאכול מיד )
מה עושים עם שאריות ( רבות ) של פיתות שלא נאכלו או הוקפאו בעודן טריות ?
מכינים קרקרים מתובלים .
2 דקות עבודה, רבע שעה בתנור, ויש חטיף שמתחסל בשניות.

קרקר פיתה ( או פיתה צ'יפס )

כמה פיתות שיש
שמן זית
מלח
פלפל
פפריקה
אבקת שום

לחתוך פיתות לגודל של 3X3 ס"מ בערך
לשים בקערה גדולה
לזרזף קצת שמן זית ולפזר מעל מכל אחד מהתבלינים
לערבב טוב

לחמם תנור ל 180

לשטח בתבנית גדולה עם נייר אפיה, לאפות בערך רבע שעה עד שזהובות וקראנציות

לקרר טוב לפני שאורזים בקופסה. אם לא מתחסל  בזמן שמתקרר על השיש :)










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה