יום ראשון, 15 במאי 2011

אורז בר

אורז בר הוא בעצם לא ממש אורז ...
אבל הוא טעים! ומשדרג מנות אורז רגיל.
נסיון לשחזר תוספת אורז שאיה אכלה באיזה מסעדה, לא ממש הצליח, אבל יצא טעים .

את האורז בר מבשלים עם הרבה מים ( יחס של 1 ל 2-3) די הרבה זמן-40-50 דקות.

אורז בר עם אורז ובצל

כוס אורז בר, לבשל עם 3 כוסות מים וקצת מלח, בסיר מכוסה, על אש קטנה , עד שכמעט נגמרים המים והאורז יחסית רך ( לא קווץ' מדי )
לבשל כוס אורז רגיל כמו שאוהבים ( אני בישלתי אורז פסרי, בפעם הבאה אנסה עם בסמטי מלא )
לטגן בצל גדול או 2 בינוניים, קצוץ דק, בסוף להוסיף 2 שיני שום קצוצות.
להוסיף את האורז בר למחבת עם הבצק לקראת סוף הטיגון.
לשפוך על האורז הלבן, ולערבב.





ובגינה...



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה