עד עכשיו שהכנתי תמיד מרק פלפלים קליתי אותם קודם. ( מתכון בהזדמנות )
עד שמצאתי מתכון שעשה לי רושם שיהיה טעים גם בלי הקלייה...
וצדקתי.
אמנם לא אותו דבר, אבל טעים! והרבה פחות עבודה.
וכן, אני יכולה לאכול מרק גם באוגוסט ( לעומת זאת כשחם, לישון אני לא יכולה...)
מרק פלפלים אדומים
5-6 פלפלים חתוכים לקוביות
בצל גדול קצוץ
3 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל, טיפה טימין
מים
2 כפות שמן זית
20-30 גר חמאה
רבע כוס יין לבן
לטגן בצל קצוץ בשמן וחמאה עד שמתחיל להזהיב
להוסיף שום קצוץ , אחרי 2-3 דקות להוסיף את היין
לתת ליין להצטמצם עוד בערך 5 דקות. להוסיף את הפלפלים
להוסיף מים שיכסו את הכל ותבלינים
לכסות, לבשל כחצי שעה.
לרסק.
להגשה טעים עם כף שמנת חמוצה. מי שבדיאטה, יוותר :)
עד שמצאתי מתכון שעשה לי רושם שיהיה טעים גם בלי הקלייה...
וצדקתי.
אמנם לא אותו דבר, אבל טעים! והרבה פחות עבודה.
וכן, אני יכולה לאכול מרק גם באוגוסט ( לעומת זאת כשחם, לישון אני לא יכולה...)
מרק פלפלים אדומים
5-6 פלפלים חתוכים לקוביות
בצל גדול קצוץ
3 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל, טיפה טימין
מים
2 כפות שמן זית
20-30 גר חמאה
רבע כוס יין לבן
לטגן בצל קצוץ בשמן וחמאה עד שמתחיל להזהיב
להוסיף שום קצוץ , אחרי 2-3 דקות להוסיף את היין
לתת ליין להצטמצם עוד בערך 5 דקות. להוסיף את הפלפלים
להוסיף מים שיכסו את הכל ותבלינים
לכסות, לבשל כחצי שעה.
לרסק.
להגשה טעים עם כף שמנת חמוצה. מי שבדיאטה, יוותר :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה