יום חמישי, 23 ביוני 2011

עוגת תפוזים עם שוקולד צ'יפס

חודש משוגע....
מסיבות סיום,
טקסי סיום,
ועוד מסיבות סיום,
ונשף ( לא, אני לא הולכת, אבל אני שותפה מלאה , ומממנת ראשית ).
תחרויות שחיה לרוב,
ויש גם כנס חתימה ( לגב' שעוד לא מתגיסת אבל כבר רוצים שתחתום ).
ואירועים משפחתיים,
וכאלו שקצת פחות משפחתים יש גם...

אויר......

עוגה שאת המתכון שלה מצאתי בבלוג שנקרא: אוכל לנשמה. נראתה טוב, היו פה שני תפוזים שהיה צריך לעשות איתם משהו.... אז בצ'ק.

עוגת תפוזים עם פיצפוצי שוקולד

לחמם תנור ל180
השתמשתי בשתי תבניות אינגליש

200 גר חמאה
שלושת רבעי כוס סוכר
4 ביצים
קליפה מ 2 תפוזים
2 וחצי כוסות קמח
חצי כפית סודה לשתיה
חצי כפית מלח
כפית אבקת אפיה
רבע כוס מיץ תפוזים
שלושת רבעי כוס שמנת מתוקה
קצת וניל
200 גר שוקולד מריר קצוץ

להקציף חמאה וסוכר
להוסיף ביצים אחת אחת
להוסיף קליפת תפוז
לערבב את כל החומרים היבשים
לערבב שמנת עם מיץ ווניל
לשפוך לסירוגין יבשים ורטובים, לא לערבב יותר מדי, רק עד שהכל אחיד.
להוסיף שוקולד קצוץ

לשפוך לתבנית , לאפות עד שקיסם יוצא נקי.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה