אני מודה! פסטה זה מסוג הדברים שאני מכינה שלא נשאר שום דבר אחר בבית.
לא יודעת למה זה ככה הפך להיות, אבל עובדה.
אני אודה בעוד משהו.
בתקופה הראשונה לאחר שגילו אצלי את הצליאק, ולא מצאתי פסטה נטולת גלוטן לטעמי, כמעט ולא הכנתי לילדים פסטה ( פויה אמא ! )
היה לי קצת קשה לראות אותם אוכלים פסטה.
ברגע שמצאתי פסטה לטעמי ( biaglut ) מקבלים פה בבית הרבה יותר פסטה :)
( אוי ואבוי אם יפסיקו להביא... זה אגב משהו שאכתוב עליו בהזדמנות אחרת.. )
אז פסטה זה אכול מהיר כאן.. מכינה בזריזות רוטב, בנתיים הפסטה מתבשלת, צ'יק צ'אק- ארוחה!
פסטה עם ברוקולי
לבשל פסטה כרגיל
לחלוט ברוקולי במים רותחים ( לחמם מים לסף רתיחה, להוסיף מלח, להכניס ברוקולי ל 5 דקות וזהו , להוציא )
לחתוך ברוקולי קטן
לשים בקערה פסטה, ברוקולי
מעל-כף קרם פרש\שמנת חמוצה, חמאה, שמן זית....
לגרד מעל קצת גבינה ( פקורינו, פרמז'ן )
מלח\פלפל
זהו.
לא יודעת למה זה ככה הפך להיות, אבל עובדה.
אני אודה בעוד משהו.
בתקופה הראשונה לאחר שגילו אצלי את הצליאק, ולא מצאתי פסטה נטולת גלוטן לטעמי, כמעט ולא הכנתי לילדים פסטה ( פויה אמא ! )
היה לי קצת קשה לראות אותם אוכלים פסטה.
ברגע שמצאתי פסטה לטעמי ( biaglut ) מקבלים פה בבית הרבה יותר פסטה :)
( אוי ואבוי אם יפסיקו להביא... זה אגב משהו שאכתוב עליו בהזדמנות אחרת.. )
אז פסטה זה אכול מהיר כאן.. מכינה בזריזות רוטב, בנתיים הפסטה מתבשלת, צ'יק צ'אק- ארוחה!
פסטה עם ברוקולי
לבשל פסטה כרגיל
לחלוט ברוקולי במים רותחים ( לחמם מים לסף רתיחה, להוסיף מלח, להכניס ברוקולי ל 5 דקות וזהו , להוציא )
לחתוך ברוקולי קטן
לשים בקערה פסטה, ברוקולי
מעל-כף קרם פרש\שמנת חמוצה, חמאה, שמן זית....
לגרד מעל קצת גבינה ( פקורינו, פרמז'ן )
מלח\פלפל
זהו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה