אוגוסט בלי תוכניות זה די סיוט.
בהתחלה המחשבה על חודש בלי תוכניות, בלי חובות, בלי הסעות, עשה רושם לא רע בכלל.
אבל הרי לא קיים כזה דבר, ובסוף יש כל מיני סידורים מעיקים, או הפתעות שלא היו בתוכנית ( כמו יד שבורה וביקור פעם בשבוע במכון הרנטגן ואצל האורטופד.. )
וגם ילדים שבסוף מתחיל לשעמם להם בלי שום תוכנית...( גם ילדות גדולות! )
לי בראש יש כבר טבלת יאוש :)
זה גם לא צריך להיות מפתיע עלי שאני אוהבת שיגרה. ( משהו אמר OCD ? )
מתכון ישן ( אם אני זוכרת נכון, קיבלתי מאחותי ) של מרובעיות זריזות וקלות הכנה.
הילדים לא מתים על ריבה ( איך אפשר ???? ) אז עלה לי רעיון למרוח על חלק מהבצק נוטלה- לטובת המפונקים שחייבים שוקולד במאפים שלהם.
מרובעיות עם ריבה
תבנית מלבנית 34 על 23 או פלוס מינוס.... לא ממש קריטי )
לחמם תנור ל 180
100 גר מרגרינה ( מתכון ישן...) שמתי 50 גר חמאה, 50 גר מרגרינה
3 כפות שמן
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
שלושת רבעי כוס סוכר
ביצה
כפית וניל
לערבב הכל יחד, או במיקסר או במעבד מזון. עד ליצירת מרקם פירורי.
להפריש כוס הצידה, את השאר להדק לתחתית של תבנית ( עם נייר אפיה )
למרוח מעל ריבה* ( או נוטלה, או חצי חצי... ) לפזר מעל מהפירורים שהפרשנו.
לאפות עד שמזהיב.
לקרר, לחתוך לריבועים .
*חילקתי ל 3- על שליש אחד ריבת מישמיש, על שני ריבת פיטנגו, ועל השלישי-נוטלה.
בהתחלה המחשבה על חודש בלי תוכניות, בלי חובות, בלי הסעות, עשה רושם לא רע בכלל.
אבל הרי לא קיים כזה דבר, ובסוף יש כל מיני סידורים מעיקים, או הפתעות שלא היו בתוכנית ( כמו יד שבורה וביקור פעם בשבוע במכון הרנטגן ואצל האורטופד.. )
וגם ילדים שבסוף מתחיל לשעמם להם בלי שום תוכנית...( גם ילדות גדולות! )
לי בראש יש כבר טבלת יאוש :)
זה גם לא צריך להיות מפתיע עלי שאני אוהבת שיגרה. ( משהו אמר OCD ? )
מתכון ישן ( אם אני זוכרת נכון, קיבלתי מאחותי ) של מרובעיות זריזות וקלות הכנה.
הילדים לא מתים על ריבה ( איך אפשר ???? ) אז עלה לי רעיון למרוח על חלק מהבצק נוטלה- לטובת המפונקים שחייבים שוקולד במאפים שלהם.
מרובעיות עם ריבה
תבנית מלבנית 34 על 23 או פלוס מינוס.... לא ממש קריטי )
לחמם תנור ל 180
100 גר מרגרינה ( מתכון ישן...) שמתי 50 גר חמאה, 50 גר מרגרינה
3 כפות שמן
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
שלושת רבעי כוס סוכר
ביצה
כפית וניל
לערבב הכל יחד, או במיקסר או במעבד מזון. עד ליצירת מרקם פירורי.
להפריש כוס הצידה, את השאר להדק לתחתית של תבנית ( עם נייר אפיה )
למרוח מעל ריבה* ( או נוטלה, או חצי חצי... ) לפזר מעל מהפירורים שהפרשנו.
לאפות עד שמזהיב.
לקרר, לחתוך לריבועים .
*חילקתי ל 3- על שליש אחד ריבת מישמיש, על שני ריבת פיטנגו, ועל השלישי-נוטלה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה