יום רביעי, 31 ביולי 2013

עוף במיץ תפוזים וחומץ בלסמי

לפני איזה שבועיים שלושה הכנתי עוף שכולם התלהבו ממנו מאד.
אני בשום פנים ואופן לא מצליחה להזכר מה עשיתי. כלום!
לפעמים יש לי איזה כיוון, הפעם זה שכחון טוטאלי.. די מביך.
במיוחד כי היה להם טעים.
וכמובן שאת הרוטב המצאתי, אז אין סיכוי שאזכר מה היה שם...
חבל.
אבל אני לא מתייאשת, וממשיכה, רק שהפעם, לאור הפדיחה ההיא, מיד רשמתי הכל.
מקסימום אם לא ימצא חן בעיניהם, ימחק :)

ויצא שדווקא אהבו...
אז הנה המתכון


עוף במיץ תפוזים וחומץ בלסמי

2 כפות גדושות פריגת תפוזים
2 כפות חומץ בלסמי
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל
2 שיני שום כתושות
8-10 שוקיים של עוף

לערבב הכל יחד, להשרות עוף כמה שעות ברוטב.
להניח בתבנית, לחמם תנור ל 180-190
לצלות עד שמשחים, שעה+






3 תגובות:

  1. הי נטע, אני רוצה להכין את העוף, אבל לא בטוחה מה המקבילה בארה״ב לפריגת תפוזים. במה את ממליצה להחליף את זה?
    תודה,
    תמר

    השבמחק
  2. הי
    בארהב יש פחיות קרטון קפואות עם רכז מיץ. גם תפוזים...
    הנה אחד לדוגמא -https://www.walmart.com/ip/Minute-Maid-Premium-Original-Orange-Juice-Frozen-Concentrate-12-fl-oz-Can/13908196

    השבמחק
  3. אם הקישור לא עובד אז : Minute Maid® Premium Original Orange Juice Frozen Concentrate

    השבמחק