יום ראשון, 24 בנובמבר 2013

מוס שוקולד קטיפתי

עכשיו שהבית קצת התרוקן, עם אחת חיילת ואחת סטודנטית, ארוחות סוף השבוע שכולנו בבית מרגישות טיפה יותר חגיגיות מתמיד.
אני משתדלת להכין דברים שהשתיים אוהבות, וכמובן לא מוותרת על קינוח.

המוס הזה מאד קל וזריז להכנה, והמרקם שלו קטיפתי ונפלא.
ילד אחד כל כך התלהב, ששקל כל כלי על מנת לראות באיזו יש מנה הכי גדולה :)
מתכון של מרתה סטיוארט




מוס שוקולד קטיפתי 

4 חלמונים
4 כפות סוכר
2 כוסות שמנת מתוקה
225 גר שוקולד מריר
כפית וניל

בסיר קטן להקציף יחד עם מטרפה ידינית :חלמונים, 2 כפות סוכר ושלושת רבעי כוס שמנת מתוקה.
להקציף על אש נמוכה 3-4 דקות עד שמתחיל להתעבות. לא להגיע לרתיחה.
להסיר מהאש, להוסיף שוקולד ווניל, לערבב עד שהשוקולד נמס. לקרר.
להקציף שאר שמנת מתוקה עם שאר הסוכר.
לערבב תוך כדי קיפול עם השאר. למזוג לכוסות, לקרר כמה שעות לפני הגשה.

*10-12 מנות לא גדולות.









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה