יום חמישי, 29 במאי 2014

עוגיות שוקולד צ'יפס עם בייגלע מצופה שוקולד

אם אפשר עוגיות שוקולד צ'יפס עם פופקורן, אז למה לא עם בייגלע ?
ואם כבר בייגלע, אז למה לא כאלו מצופים שוקולד ?!
אז מי שלרגע חשב שסיימתי עם הקטע של מתכונים חדשים לעוגיות שוקולד צ'יפס-טועה ! :)
יש לי עוד כמה סוגים בתכנון.
והחבר'ה שמחים לטעום, ולזלול...



עוגיות שוקולד צ'יפס עם בייגלע מצופה שוקולד



 30-35 עוגיות

113 גר חמאה רכה
חצי כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום
ביצה
כוס קמח
חצי כפית סודה לשתיה
רבע כפית מלח
כוס שוקולד צ'יפס מריר
כוס בייגלע מצופה שוקולד קצוץ גס

להקציף חמאה וסוכר
להוסיף ביצה
להוסיף קמח, סודה לשתיה ומלח
להוסיף שוקולד ובייגלע

לקרר תערובת מינימום חצי שעה במקרר ( אין בעיה לאפות מיד אבל אז העוגיות יוצאות יותר שטוחות. מנוחה במקרר תאפשר להן לשמור קצת על נפח באפיה )
לחמם תנור ל 180

להניח עם כף ( גלידה ) כדור בלילה על תבנית עם נייר אפיה
לאפות 12-14 דקות עד שמשחימות קצת. לקרר.


                                                    אילו שהו במקרר חצי שעה





                                                     



                                                 אילו לא שהו במקרר....                







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה