יום שלישי, 29 בנובמבר 2011

עוד עוגיות טחינה

חשבתי שכשנעה תתחיל את הקורס אני אצטרך להכנס לכוננות עוגיות גבוהה.
אז אין צורך, וזה קצת מבאס.
מסתבר שהתנאים נהדרים, האוכל טוב, יש כיבודים ונישנושים לאורך כל היום, ולמרות שאולי העוגיות של אמא יותר טובות, אין צורך, ועדיף להמנע מפיתויים מיותרים.
אז כמה כבר אפשר להכין לסופ"ש קצר ?
והמקפיא שהיה יחסית רייק אחרי הזריקה הגדולה בעקבות הקילקול, כבר די מתמלא.

כשאיה אמרה שהיא צריכה להביא 'משהו' לביקור אצל משהו, מיד קפצתי על ההזדמנות להכין כמה דברים.

מזמן רציתי לנסות את המתכון לעוגיות טחינה האילו. המתכון 'רץ' באינטרנט כ 'פקעות טחינה של תמרי'...
די דומה לעוגיות טחינה הרגילות שאני לרוב מכינה, ( וזה ע"פ דיווח מנעה- המומחית לעוגיות טחינה וכל הקשור לחלבה )

עוד עוגיות טחינה

100 גר חמאה
חצי כוס סוכר
שלושת רבעי כוס טחינה גולמית
כוס קמח

אבקת סוכר

 לערבב חמאה וסוכר, להוסיף טחינה ובסוף קמח.
לקרר.
לגלגל כדורים, לטבול כל כדור בקערית עם אבקת סוכר

לאפות בתנור מחומם מראש ל 170-180 עד שמתחילות להזהיב



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה