יום רביעי, 25 בינואר 2012

עוגיות סקונס נ"ג עם תמרים

במסגרת חיפושים אחרי משהו בלי מוצרי חלב, הכנתי את אילו לנישנוש במקום ארוחת הבוקר הרגילה שלי שהיא עם חלב...
מתכון של אלנה מהספר gluten free almond flour cookbook  עם שינויים שלי


עוגיות סקונס עם תמרים ( נ"ג )

לחמם תנור ל 170

כוס ורבע קמח שקדים
רבע כפית מלח
רבע כפית סודה לשתיה
שמינית כוס שמן
שמינית כוס סירופ אגבה
ביצה
גרידת לימון
3 תמרים קצוצים

לערבב הכל יחד, להוריד תלוליות עם כף ( גלידה למי שיש ) על תבנית עם נייר אפיה
לאפות עד שמתחיל להזהיב, באזור ה 15 דקות.

כמות: 20-23 עוגיות קטנות






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה