יום ראשון, 9 ביוני 2013

רוטב עגבניות

אוי... עגבניות!!
אני מתה על עגבניות. בכל צורה, בכל שעה, בכל מצב...
לצערי הן לא עושות לי הכי טוב, אז אני אוכלת קצת...אבל לא יכולה לוותר לגמרי.

עוד רוטב עגבניות קל להכנה וטעים ( ושוב, טיב הרוטב תלוי בטיב העגבניות מן הסתם )

רוטב עגבניות

סלסלת עגבניות שרי
2 כפות שמן זית
מלח 
פלפל

לחמם תנור ל 180
לחצות כל עגבניה ל2, לשים עם החלק החתוך כלפי מעלה
לסדר בתבנית שטוחה עם נייר אפיה ( סתם מקל על הנקיון אח"כ )
לצלות בתנור 30-40 דקות
לחמם בסיר  2 כפות שמן, להוסיך את העגבניות הצלויות, מלח, פלפל

לרסק בבלנדר או עם המוט בלנדר.

אם אוהבים פחות סמיך, אפשר להוסיף קצת מהמים בה בושלה הפסטה.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה