יום שני, 18 באפריל 2016

עוגת שוקולד פייר ארמה. שבוע של שיפוצים

עוגה אחרונה שנאפית בתנור הישן.

בינתיים יש תנור חדש ! ומטבח חדש ( פה ושם עוד חסרים קצת דברים , אז עוד אין צילומים רשמיים )
היה שבוע לא קל.
הרבה בלאגן
הרבה לכלוך
יום וחצי בלי מדרגות לקומה ה2 ( הנגר לקח את משטחי העץ לשיוף וחידוש )

מי שרוצה לחסל חמץ, הנה עוד הזדמנות.




עוגת שוקולד ע"פ מתכון של פייר ארמה עם שינויים שלי*

עוגת שוקולד פייר ארמה

תבנית אינגליש ( לא חד פעמית )

לחמם תנור ל 170

140 גר ממרח נוטלה
140 גר סוכר
4 ביצים
160 מ"ל חלב
100 מ"ל שמן
185 גר קמח 
65 גר קקאו
קורט מלח
כפית אבקת אפיה
100 גר שוקולד צ'יפס לפחות 60%

לערבב יחד במיקסר נטולה, וסוכר, להוסיף ביצים אחת אחרי השניה.
להוסיף שמן וחלב, ואחריהם את הקמח, קקאו, מלח ואבקת אפיה.
לערבב עד שהכל אחיד ( לא מעבר לכך ) להוסיף את השוקולד צ'יפס
לשפוך לתבנית עם נייר אפיה.
לאפות עד שקיסם יוצא יבש אבל עם מעט פירורים.


*מה היו השינויים שלי...
היה צריך מחית פרלינה.
היו תוספות של אגוזים, שקדים פיסטוקים וכ"ו.... כאן מעדיפים ללא.












אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה